sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Napoli


Napolin leimakortti oli täynnä, joten sain tämän pasta-annoksen ilmaiseksi :) Tomaatti-basilikakastikkeen seassa punasipulia ja paprikaa ja päällä tuoretta basilikaa. Pastaksi valitsin tällä kertaa täysjyväistä fusilli-pastaa. Annos (Pasta Fantasian normaalihinta 12.9e) oli maukas, joskin joku kasvisproteiini olis ollut kiva.

Laitoin sähköpostia Napoliin ja ehdotukseni kasvisproteiinista otettiin hyvin vastaan. Kannattaa muuten jatkossa ilmoittaa ettei voi syödä tarjolla olevaa leipää (sisältää maitojauhetta) niin saa pitsapohjasta tehtyä leipää pastan kanssa.

Napolin ruokalistaa ollaan uusimassa ja kovasti on kuulemma harkintalistalla vegaanijuuston tarjoaminen pitsoihin. Pakkauskokojen ja muiden asioiden takia siitä täytyisi pyytää lisähintaa, joten mitä ootte mieltä, olisitteko valmiita maksamaan lisähintaa vegaanijuustosta (esim. 2e?). Vastailkaa vaikka kommentteihin tai facebookissa, ilmoitan sitten Napoliin mitä ootte mieltä :)

Aleksanterinkatu 31
http://pizzerianapoli.fi/

7 kommenttia:

 1. Voisin maksaa vegaanijuustosta 1-2 euroa ekstraa ja vaikken olekaan vegaani, niin tulisin varmasti kokeilemaan sitä ja jos tykkään niin vähintäänkin välillä sitten voisin syödä pizzani vegaanijuustolla.
  Kasviproteiini pasta-annoksissa ois myös hieno juttu. Pasta-annokset ovat kyllä tosi isoja ja siten täyttäviä, joten jos niissä ois jotain proteiinipitoista niin ainakaan mulle ei tarttis sit olla niin paljon sitä pastaa. Tokihan sitä voi jättää syömättä, mutta on ikävä jättää jämiä varsinkin kun ruoka on hyvää.
  -Kemppuli

  VastaaPoista
 2. 2e on aika paljon mut kyl sen varmaan maksais. 1e ei ois mikään ongelma.

  napoliin vois ehdottaa myös jotain pizzarium-tyylisii pizzoi mihin ei kuulukaan tulla juustoo.

  VastaaPoista
 3. Oon kans sitä mieltä että 2 euroa on melko paljon, mutta toisaalta tiedän kyllä että tommonen suora juuston korvike on tärkeä monelle ainaki aloittelevalle vegaanille tai maidotonta ruokavaliota noudattavalle.

  Pizzarium-tyyliset pizzat kiinnostas mua kans eniten, eli hyvää vegaanista pizzaa missä ei oo mitään "juuston jättämää aukkoa". Myös joku hyvä öljykastike tai juustoton pesto toimii pizzan päällä mainiosti ja vois olla yks vaihtoehto.

  -N

  VastaaPoista
 4. Niin harvoin tulee käytyä napolissa, että varmasti olisin valmis maksamaan tuon muutaman euron. Mahtavaa, kun on joku joka uskaltaa ehdottaa uusia juttuja. Vielä mahtavampaa kun ravintola oikeasti kuuntelee, ja mahd. totetuttaakin!

  VastaaPoista
 5. Tofu päälle murennettuna ajaa saman asian kuin soijajuusto, ehkä se täyttäisi paremmin Napolin voittomarginaalit ilman lisämaksua ruokailijoille. Yritin tätä joskus heille ehdottaakin.

  Kahta euroa en vegaanijuustosta maksaisi, euron ehkä irvistämällä jos vielä lehmäjuuston tilalle saa jonkun toisen täytteen maksutta.

  VastaaPoista
 6. Mä voisin maksaa soijajuustosta ihan mielelläni 1,50 €. Mä oon muuten kuullut jo monta vuotta sitten, että Napolissa kovasti pohditaan, että ottaisivat soijajuuston valikoimiinsa. En siis aio jäädä pidättämään hengitystä tämän asian kanssa :)

  VastaaPoista
 7. Ihan tosi mielelläni maksan soijajuustosta lisähintaa! Ja jos Napoliin saadaan kasviperäistä proteiinia ni aivan mahtavaa! Kannatan! Hyvä, hyvä!

  VastaaPoista