sunnuntai 30. elokuuta 2015

Ruohonjuuri Deli


Sain heinäkuussa kutsun tulla tutustumaan Ruohonjuuren Delipisteeseen. Kesäkiireiden takia ehdin paikan päälle vasta viime viikon perjantaina ja sain kattavan selostuksen Delin tuotteista ja pari maistiaistakin :) Oon katsellut delipistettä joskus ruohonjuuressa käydessäni mutta en oo hoksannut, että kaikki tarjottavat sopii vegaaneille ja ovat vielä gluteenittomiakin. Klikkaa kuvia isommaksi niin tuoteselosteet näkyy paremmin.Vanukkaita ja jugurtteja! Osaa mauista löytyy hyllystä aina, kokki myös kehittelee uusia makuja välillä. Tarjolla on myös Pikku Paratiisin raakakakkuja.


Tästä kokki napsii luomuaineksia salaatteihin ja muihin tarjottaviin :)


Mä maistoin BBQ-riisiä ja pellavaista minttusuklaavanukasta. Riisi oli hyvää ja täyttävää, varsinkin paistetut kasvikset oli herkkua. Päätin valita vanukas/jugurtti/smoothiehyllyistä sen tuotteen, jota en ikinä tulis itse ostaneeksi, joten siks toi minttusuklaavanukas :) Siinä on mulle kaikkea outoa kuten pellavansiemeniä, psylliumia ja cashewpähkinäkermaa, mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan :D Cashewkerma oli herkkua, muuten maku ja rakenne vaati vähän totuttelua :)


Ruohonjuuressa on myös kattava valikoima erilaisia tofu- ja seitantuotteita!

Ruokaisat lounassalaatit maksaa vähän alle kympin, sellasen tuun nappaan varmasti mukaani joskus. Smoothiet vaikutti myös tosi raikkailta ja hyviltä, täytyy maistaa.

Hämeenkatu 15
http://www.ruohonjuuri.fi/myymalat/ruohonjuuri-deli/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti