keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Soho


Kävin viime viikolla viiiiimein testaamassa Sohon (ei enää niin uuden) Hyde Park hampurilaisen (12.9e), jossa on falafelpihvi, (halloumia, tilalle tuli ak-tomaatteja), harissakastiketta, hummusta, salaattia, punasipulia, suolakurkkua ja tomaattia. Pyysin harissakastikkeen sivuun ja tilasin lisähummuksen (1e) kun halusin maistaa hampurilaista sellaisenaan ja testailla mikä soosi sen kans parhaiten sopis.

Falafelpihvi oli maukas ja kivan rapeaksi paistettu. Kiva että ovat tehneet pihvit itse, eikä tarjolla oli sitä ainaista falafelpihviä mitä joka paikasta saa. Mukavasti oli muitakin täytteitä ja kiva että juuston tilalle sai ak-tomaatteja, varmasti ehdottamalla olis saanut jotain vaihtoehtoistakin. Harissa oli maukasta, mutta tuo hummus ei ollut ihan parasta. Olis kiva jos listalla olis joku sellanen vegaaninen dippi, joka sopis hyvin ranskalaisten kanssa. Kauheen vaikea tota hampurilaista sen kummemmin analysoida, ei kaupungin paras mutta ei huonoinkaan.

Jack the Roosterissa on uus menu ja sillä vegaaninen hampurilainen, jossa "paistettua portobellosientä ja pinaattitofupaistosta sekä punajuurimajoneesia", joten täytynee testata sekin :)

Hyvä kurkku - palstan Ville on testannut Sohon (uuden) tarjonnan jo tammikuussa, käykäähän lukemassa!

Otavalankatu 10
http://www.gastropub.net/soho/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti