tiistai 25. lokakuuta 2016

Zarillo


Käytiin tänään pitkästä aikaa Zarillossa kun etsittiin kaupungista ruokapaikkaa ja avomies muisti että tiistaisin hampurilaisateriat maksaa siellä vain 6e (normaalisti 9,2e). Käytiin Zarillossa vuosia sitten tosi usein, mutta jotenkin siihen silloiseen hampurilaiseen kyllästyi, ja kun oma rahatilanne ja Tampereen muu vegaaniruokatarjonta parani ni päädyttiin aina jonnekin muualle.

Hampurilainen on vähän muuttunut muutaman kerran mutta perusaineet, eli falafelpihvi, salsa ja guacamole on pysynyt samoina. Lisänä on papumuhennosta ja ranskalaiset perunat (mä vaihdoin omani bataattiranskalaisiin 1,5 euron lisämaksusta).

Ollaan nyt rehellisiä; toi hampurilainen ei ole maailman paras, se ei ole edes kaupungin paras. Falafelpihvi on vähän kuiva ja salsa ja guacamole on niiiiiin tylsiä kastikkeita hampurilaiseen mutta papumuhennos oli yllättäen tosi hyvää ja bataattiranskalaiset taivaallisia. Mun mielestä papumuhennoksessa oli sopivasti potkua ja se toi myös mehevyyttä hampurilaiseen. Bataattiranskalaisista en muuttais mitään, ne oli ihanan rapeita ja kaikin puolin täydellisiä. Kokonaisuutena 7,5 eurolla oikein pätevä annos ja jo pelkästään noiden bataattiranujen takia aion palata tänne joku tiistai mahdollisimman pian :)

Otavalankatu 9
http://www.zarillo.fi/

3 kommenttia:

 1. "ei ole edes kaupungin paras"

  VastaaPoista
 2. Tosi tylsää toi guacamole! Olin ihan intona, kun kuulin, että Zarillon menu on uusittu.. mutta mikä pettymys, tuo hampurilainen säilyi samana. Se on niin tasapaksun makuinen, että ei kyllä enää huvita muutaman kerran jälkeen samanlaista mutustaa. Paikkana tykkään kovasti, mut enää ei tuu käytyä.
  -Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi salsa&guacamole vegaanisessa hampurilaisessa on jo aika nähty. Noi bataattiranskalaiset pelasti kyllä paljon :)

   Poista