tiistai 10. tammikuuta 2017

Rax


Kaikki varmaan on jo kuullut, että Rax:sta saa seuraavat viisi viikkoa vegaanista ruokaa? Tarjolla on mm. Oumph!-pitsaa, Oumph!-pastasalaattia, sipulirenkaita, maissintähkiä, härkispyöryköitä, soijabolognesepitsaa ja nachoja. Tuotteet vaihtelee ainakin Hämeenkadun toimipisteessä päivittäin, esim. jos tarjolla on sipulirenkaita niin saatavana ei ole maissintähkiä ja pitsoista tarjolla on aina vain jompaa kumpaa. Myyjä kyllä sanoi, että voivat mahdollisesti tehdä esim. Oumph!-pitsan loputtua seuraavaksi soijabolognesepitsaa, mutta tätä kannattaa kysellä vielä paikan päällä tarkemmin,

Tänään tarjolla oli Oumph!-pitsaa joka kiinnosti mua paljon enemmän kuin bolognese. Pitsa oli hämmästyttävän hyvää. Toki Rax-ruokaa ei voi ihan suoraan verrata ravintolaruokaan, mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin toi pitsa oli kyllä kaupungin kärkitasoa jos vertaillaan vegejuustoa sisältäviä pitsoja. Pastasalaatti oli vähän ylikypsää mutta vallan jees, mutta härkispyörykät oli mun mielestä kehnoja, mutta kiva lisä tarjontaan, ehkä joku tykkää? :)

Toivottavasti Oumph!-pitsa jäisi ruokalistoille, muut uutuustuotteet ei ollut niin merkittäviä että niiden takia tulisi Rax:iin erikseen lähdettyä, mutta tuon pitsan takia ihan voisi. Kampanja on voimassa 16.2 asti, joten käykäähän testamaassa ennen sitä! Myyjän kanssa juteltiin ja hän sanoi että mielellään keräävät palautetta ja kehistysehdotuksia tämän kampanjan myötä :)


Useita toimipisteitä
http://www.rax.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti