keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Jörn's Döner


Kesä, koskenranta ja Jörn's Döner <3 Lähdettiin tänään lounaalle kaupunkiin ja kun näin Hämeenkadulla Jörn's Dönerin vaunun ja muistin että sieltä saa tänä kesänä vegaanista ruokaa, ei lounaspaikkaa tarvinnut sen kummemmin pohtia.

Tarjolla on vegaanista döneriä (pita) ja dürümia (rulla) falafeleilla. Tilasin dönerin ja avomiehen kanssa puoliksi bataattiranut. Huhhuh, pita oli ihan valtava! Bataattiranut oli ihania, mutta melkoisella työllä saatiin ne syötyä kun mahat tuli pitoista jo aivan täyteen :) Pitassa oli falafelien lisäksi salaattia, sipulia, kurkkua, kahta eri kastiketta/majoneesia (pitää pyytää vegaanisena), kasvis"sipsejä" (loistavia!), srirachaa ja öö, unohdankohan jotain. Salaatissa on normaalisti korianteria, mutta sain jääkaapista jotain salaattia jossa ei ollut :) Myös tuore sitruunanmehu jäi multa tästä pois, mutta ei sitä kyllä jäänyt kaipaamaan.

Todella tuhti, herkullinen ja edullinen lounas! Vaunun vieressä Hämeenkatu 10:n kohdalla on pöytiä joissa ruuat voi syödä. Tullaan varmasti käymään toistekin; ihanaa kesäruokaa ja aivan älyttömän hyvä ja ystävällinen palvelu <3


<3
Kadulla Hämeenkatu 10:n kohdalla
https://www.facebook.com/jornsdoner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti