tiistai 5. syyskuuta 2017

Pancho Villa


Pancho Villassa on syyskuun ajan Burger-viikot ja tarjolla on myös vegaaninen hampurilainen. Hampurilaisessa on kasvispihvi, jääsalaattia, aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua majoneesia, suolakurkkua, tomaattia ja marinoitua punasipulia. Otin burgerin seuraksi bataattiranut ja avomies otti ristikkoperunat ja oltiin fiksuja ja jaettiin molemmat :) Ranujen mukana tulee myös dippi, sai valita ak-tomaattimajon ja guacamolen välillä.

Annos (12,9e) oli oikein hyvä, ei ehkä kuitenkaan mahtava. En olis uskonut että tälläisen majoneesihirmun suusta tulee joskus seuraava lause, mutta annoksessa oli jo vähän liikaa majoneesia (!?!). Hampurilaisessa ei ollut ak-tomaattimajon lisäksi mitään muuta kastiketta ja majoa oli reilusti, joten kaikki muut maut vähän jäi jalkoihin. Ehkä ak-tomaatti oli vähän huono vaihtoehto majoneesin mauksi, esim. valkosipuli olis varmaan toiminut paremmin. Ranujen kanssa tullut dippikippo jäi melkein täydeksi, huhhuh.

Mulla tais olla odotukset liian korkeella, jotenkin aina kun mainostetaan vegaanista majoa sisältäviä hampurilaisia ni innostun. Oikeesti, oli tää hyvä, helposti 8/10 :)

Useita toimipisteitä Tampereella
https://panchovilla.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti