perjantai 20. lokakuuta 2017

ResQ Club - La Fiesta, Cafe Gopal, Itsudemo, Thai Sisters' Wok


Oon kasaillut tätä ResQ-postausta kesästä lähtien ja tän päivän La Fiestan seitanin jälkeen päätin viimein kirjoittaa tän loppuun. La Fiestassa oli tänään (kuulemma) ensimmäistä kertaa seitania lounaalla ja ResQ Club ilmoitti kahden jälkeen että annoksia (4e/kpl) oli jäänyt yli. Ostin heti kaksi annosta ja äsken syötiin seitantortilloja. Oli tosi hyvää! Seitanissa oli mun mielestä reilusti tulisuutta, just siinä rajalla että onko (mulle) jo liian tulista. Maku oli tosi hyvä ja neljä euroa rasiasta oli mun mielestä ihan passeli hinta. Varmasti tulee pelastettua tuolta ruokaa jatkossakin jos vegaanisia annoksia tulee tarjolle. Jos seitania on jatkossakin joskus lounaalla niin täytyy ehdottomasti käydä testaamassa lounaskin.  


Cafe Gopalista on tullut pelastettua ruokaa nyt muutaman kerran. Annos maksaa muistaakseni 5 euroa ja on joka kerta ollut herkullinen ja runsas <3 Taattua Gopalia.


Itsudemosta hain joskus kesällä nyhtökaura-spagettia (3,9e) ja paistettua tofua kasviksilla (mukana riisi, 4e). Nyhtökauraspagetti oli hyvää, aikalailla peruskotiruokaa, ei mitään kummempaa. Aika samat fiilikset myös tofusta; neljällä eurolla hyvä lounas mutta ei aiheuttanut suurta innostusta käydä testaamassa lounas paikan päällä.


Thai sister´s wok ja paistettuja kasviksia soijakastikkeella (4e) ja mukaan sai hirmu tulista chiliä. Hain annoksen viiden aikaan ja kasvikset oli seissyt pöydässä lounasajasta asti. ResQ-ruokana tää ei oikein toiminut, mutta lounaspöytä näytti ihan hyvältä ja vegaanisia juttuja (mm. tofukastiketta) oli tarjolla. Oon kuullut lounaasta sekä positiivisia että negatiivisia kommentteja, täytyy käydä joskus itse testaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti