perjantai 22. joulukuuta 2017

Naughty BRGR


Etsittiin tänään lounaspaikkaa kaupungista ja satuttiin käveleen Naughy BRGR:n ohi. En ollut testannut paikkaa vielä joten päätettiin käydä kysymässä saisko lounashampurilaista vegaanisena. Veganisointi onnistui ongelmitta ja tilasin lounashampparin ranskalaisilla (10e + sämpylän vaihto vegaaniseen 1e).

Tän viikon lounashampurilaisessa oli kaura-härkäpapupihvi (jostain syystä mulla oli kaks pihviä), mango-chilichutneytä, korianteria sisältävää majoneesia ja baby-pinaattia. Inhoan tuoretta korianteria, joten pyysin majoneesin sivuun, mutta tossa se ei maistunut yhtään ja majoneesi oli tosi hyvää! Pihvit oli ihan jees, vähän mitäänsanomattomia, mutta muiden makujen kanssa sopi hyvin yhteen. Mangochutney oli hyvää mutta aika tulista mun makuun. Maukas ja ihan edullinen lounasannos, mutta yks valtava ongelma tuossa oli: vegaaninen sämpylä oli myös gluteeniton ja se oli ihan katastrofi! Sämpylän alaosa oli liimautunut paperiin ja muutenkin sämpylän rakenne oli aika kehno.

Lounashampurilainen vaihtuu viikottain ja ranskalaisten tilalle voisi ottaa vegaanista coleslawta, joten olis kiva käydä syömässä lounasta useinkin, mutta sämpylän takia en oikein tiedä. Listalla on myös lounasajan ulkopuolella vegaaninen hampurilainen, mutta siinä on toi sama sämpylä joten ei kauheesti innosta testata. Toivottavasti vaihtaisivat sämpylän niin tulis varmasti käytyä usein.

Aleksanterinkatu 29
https://www.naughtybrgr.com
https://www.facebook.com/NBRGRtampere/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti