maanantai 18. helmikuuta 2019

Jalla Jalla


Tänään oli jotenkin erityisen laiska maanantai, joten päädyttiin tilaamaan ruokaa kotiin. Foodoraan oli ilmestynyt Jalla Jalla ja päätettiin tilata ruuat sieltä. Annokset on todella halpoja; 6-7e kappale. Tilattiin falafel lautanen ranskalaisilla (7e) ja koshari (7e). Falafelit oon syönyt aiemmin ja siitä voi lukea arvion täältä.

Koshari sisältää riisiä, kikherneitä, vihreitä linssejä, kuivattua sipulia, tomaattikastiketta ja leipää. Annos oli ihan ok, mutta jotenkin sitä leimasi mauttomuus. Etikkainen tomaattikastike oli hyvää mutta riisiä (jota oli aivan hirveästi) ei oltu maustettu mitenkään, ei edes suolalla. Odotin voimakkaampia makuja, nyt tuli melkein mieleen laitoksien/koulujen kasvisruoka. Ei ruoka ollut missään nimessä pahaa mutta aiheutti kyllä pienoisen pettymyksen. Annos oli aivan valtava ja mukana tuli vielä kasa ohutleipää (joka on ihanaa). Vähän kurja kun kotiin tilattaessa ei saa ollenkaan salaattipöydän antimia, ite tykkään keventää tän tyylisiä ruokia salaatilla.

Jalla Jallan ruoka ei ole täydellistä mutta erittäin edullista se on ja nää annokset ruokkis helposti 3-4 ihmistä. Varmasti tilataan Jallasta ruokaa kotiin toistekin mutta ei paikka mihinkään top kymppiin nouse.

Myös Hyvä Kurkun Ville on testannut kosharin ja hänen mietteitään pääsee lukemaan tästä linkistä!

Ei nettisivuja
Näsilinnankatu 16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti