torstai 9. toukokuuta 2019

Papu ja Pata


Huomasin tänään facebookissa mainoksen Papu&Padan vohvelibuffetista (13e) joten sännättiin sinne puolison kanssa suoraan töistä. Tarjolla oli tavallisia ja gluteenittomia vohveleita ja hyvä valikoima suolaisia ja makeita täytteitä. Suolaisella puolella oli tänään sienisalaattia, porkkalaa, merileväkaviaaria, kikherne"tonnikalaa", guacamolea ja punasipulia. Aluksi vähän hämmennyin kun tarjolla oli vain erilaisia "tahnoja" ja kaipailin esim. soijasuikaleita mutta jo ekasta haukusta mieli muuttui. Tosi maukkaita ja keskenään tarpeeksi erilaisia makuja! "Tonnikala" oli oma lemppari mutta muutkin tosi hyviä.


Makeat täytteet oli aivan järisyttävän hyviä! Tarjolla oli kinuski- ja suklaakastiketta, marenkia, vaniljavaahtoa, suolapähkinöitä, puolukkavaahtoa, mansikkahilloa, mango-ananashilloa ja tropiikin hedelmiä. Huhhuh. Marenki, suolapähkinät + kinuskikastike oli aika maailmaa mullistava kombo.

Erilaisia iltabuffetteja on aina torstaisin (harvoja poikkeuksia lukuunottamatta) ja buffetteina on vaihdellut vohveli-, pitaleipä-, herkku-, ja pitsabuffet. Herkkubuffet täytyy testata seuraavaksi; tarjolla on ollut mm. suolaisia piirakoita, täytettyjä croissantteja, voileipäkakkua ja erilaisia makeita piirakoita ja kakkuja.

Sammonkatu 15
https://www.papujapata.com
https://www.facebook.com/PapujaPata/

1 kommentti: