sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Capricciosa Pyynikki


Näin Instagramissa julkaisun jossa kehuttiin Capricciosan seitanrullaa ja kun tylsänä sadepäivänä ei jaksettu laittaa ruokaa niin päätettiin tilata pari annosta Pizzaonlinen kautta. Capricciosan menusta löytyy vegaaneille ainakin seitania, pitsaa ja falafeliä (falafel annokset pitää pyytää ilman maitopohjaista kastiketta).

Seitanrulla (11,50e) oli ihan hirmuisen hyvä! Seitania oli todella paljon ja rulla oli erittäin mehevä. Kastikevaihtoehtoja oli neljä joista mä valitsin valkosipulimajoneesin (tarjolla myös BBQ, chili ja taco). Valkosipulimajossa maistui oikeasti valkosipuli joka oli todella iloinen yllätys. Seitan oli ohutta, en tiedä merkkiä mutta ei Vöneriä tai Vegemiä ainakaan. Huh, oli kyllä melkoinen pamaus, tuun varmasti syömään tän toistekin.


Toisena annoksena tilattiin Special Falafel (9e) jossa on falafelien lisäksi ranskalaisia, riisiä ja salaattia. Annokseen kuuluu normaalisti maitoa sisältävä kastike eli täytyy tilata ilman. Tuo salaatin päällä oleva valkoinen oli mielestäni samaa valkosipulimajoa kuin rullassa. Tää annos oli perus falafelruokaa; ihan hyvää mutta kaikessa olis vähän viilattavaa. Falafelit oli ihan maukkaita mutta mössöisiä, ranskalaiset olis saanut olla keittimessä hetken kauemmin ja riisi olis kaivannut enemmän makua. Ihan ok, mutta ei yllä lähellekään seitanrullaa joten tilaan täältä varmasti jatkossa vain seitanruokia.

Pynikintori 8
https://rcpizza.fi/
https://www.facebook.com/capricciosapyynikin/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti