sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Fast'n Fresh


Mun on pitänyt jo viikkoja testata Tuomiokirkonkadun uusi Fast'n Fresh ja tänään viimein satuttiin nurkille nälkäisinä. Tarjolla on pitsoja, pitoja, tortilla wrappeja, rullia ja salaattia sekä pastaa mutta en tiedä onko siinä vegaanista vaihtoehtoa. Vegaaniset päätäytteet on vegekebab ja falafel ja tuoreita tuotteita on reilusti ja niistä saa koota haluamansa kokonaisuuden Subwayn tyyliin.

Päädyin salaattiin (9e) lisätäytteellä (+1,5e) koska halusin yhdellä kertaa testata sekä falafelit että vegekebabin. Tarjolla oli mukavasti tuoreita kasviksia ja myyjä kokosi niistä reilun kokoisen salaatin. Falafelit oli hyviä, aikalailla kaupungin keskikastia. Vegekebab oli hyvää mutta melko mietoa, eikä yhtä hyvää kuin Vöner joka on mun ehdoton lemppari. Hummus oli kans perushyvää mutta jäin kaipaamaan lisätäytteitä jotka löytyy woltin, foodoran, heidän nettisivujen ja ravintolan listoilta mutta paikan päällä myyjä sanoi että listojen vaihto on kesken eikä niitä nyt saa. Ne lisätäytteet (esim. pasta, pavut, tortillalastut) olis nostanut tän salaatin seuraavalle tasolle, nyt oli aika perus ja vähän tylsä vaikkakin maukas.

Myyjä tosiaan sanoi että listaa ollaan muuttamassa ja tulossa on mezejä joten käyn kyllä toistekin testaamassa annoksia.

Kotiinkuljetus Wolt ja Foodora

Tuomiokirkonkatu 17
https://www.fastnfresh.fi/
https://www.facebook.com/FastnFreshTampere/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti