sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Muusa

 

Kyselin eilen Vegaanisessa Tampereessa että mistä löytyis sunnuntaille hyvä seisova pöytä. Joku ehdotti Muusaa ja kävin tänään ensimmäistä kertaa (!!) siellä syömässä vaikka se on ollut testauslistalla jo vuosia. Brunssi maksoi 19,5e mikä on mun mielestä ihan ok, vaikka jouduinkin hieman pettymään brunssin vegaanitarjontaan. 

Lautasella näkyy kaikki vegaaniseksi merkityt ruuat (paitsi oliivit joita en ottanut). Maut oli hyviä ja varsinkin vegaaninen Mac and cheese oli tosi hyvää mutta olisin toivonut enemmän vegaanisia vaihtoehtoja! Tylsästi monta sellaista ruokaa jotka olis mun mielestä voinut toteuttaa myös vegaanisena (esim. pastasalaatti tomaateilla ja maissimuhennos) oli epävegaanisia. Heillä järjestetään välillä kokonaan vegaanisia brunsseja ja semmoiselle menen ehdottomasti heti kun järjestävät! Kuola valuu jo pelkästä ajatuksesta että pääsis joskus syömään niin laajan valikoiman vegaaniherkkuja kuin tänään oli tarjolla epävegaanisia vaihtoehtoja. 


Jälkkäripuolella kaikki oli vegaanista mikä oli kiva! Omenapiirakka kinuskilla ja kaurakermavaahdolla oli supermaukasta. Näiden lisäksi tarjolla oli hedelmiä.

Satakunnankatu 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti