tiistai 4. tammikuuta 2011

Coyote Bar & Grill


Päädyimme synttärisyömisille tänään Coyottiin. Pari kertaa oon paikassa käynyt syömässä, ekalla kerralla tilasin hampurilaisen soijapihvillä ja toisella tofua&uuniperunaa. Ruokalista on muuttunut noista kerroista, jäljellä on enää tofu&uuniperuna-annos, joka sekin on muuttunut kastikkeiden ym. osalta. Uuniperuna-annos ei jostain syystä kauheesti houkutellut, niinpä kysyin voisko hampurilaista saada tofulla ja vegaanisella kastikkeella. Tää onnistu helposti, kasvishampurilaisen hinta vaan nousi 4e (mikä oli musta vähän kohtuutonta, mutta koska oli synttärit niin annoin mennä). Alkupalaks olisin halunnu sipulirenkaita, mutta ne sisältää kananmunaa.

Hampurilainen itsessään oli maukas ja tofua oli reilusti. Kastike oli creole-maustettua tomaattikastiketta, jota olis saanut olla enemmän. Muutenkin kaipasin lisää täytettä hampurilaiseen, vaikka vaan perusjuttuja – salaattia, sipulia, tomaattia, suolakurkkua.. Ranskalaiset oli hyviä, salsaa ei tullut tässä annoksessa syötyä juuri lainkaan. Sen tilalle olis kannattanut kysellä jotain muuta vegaanista kastiketta/dippiä.

Kaikenkaikkiaan kiva, että tofuhampurilainen oli mahdollista toteuttaa, mutta ei mikään sellainen olo jäänyt että pakko olis päästä pian taas uudestaan. Hintakin on hampurilaisaterista aika huima (16.8e). Huomattavasti edullisempia hampurilaisia saa Tampereelta esim. Zarillosta Vegan burger 8.2e (tiistaisin 5.5e) ja New Yorkista Veggie Burger 10.65e (after work 6.9e)

Ideapark (Hämeenkadun Coyote on lopettanut toimintansa)
http://www.coyote.fi/

3 kommenttia:

  1. Onpa kyllä hintaa hampurilaiselle..Luulen, että myös Sohosta saa vegaanisena hampurilaisen. Ainaki joskus on saanut ja se oli maukas.-Kirsikka

    VastaaPoista
  2. Ideaparkin Coyotessa kokki sanoi, että niiden kasvispihvissä on kananmunaa. Ilmeisesti menut/raaka-aineet vaihtelevat saman ketjun ravintoloissa (vaikka noita on vain kaksi olemassa).

    VastaaPoista
  3. Joo kasvispihvissä on kananmunaa, juuri sen takia pyysin sen tofulla. Nyt siellä näyttäs olevan taas uusi lista, enkä tiedä onko tofuakaan enää saatavilla. Saitko Ideaparkin Coyotesta sitten mitään syötävää?

    VastaaPoista