perjantai 7. tammikuuta 2011

Soppaa Soittajille


SULJETTU
Synttärisyömiset vol.2 vietettiin melko uudessa Soppaa Soittajille ravintolassa.
Oon halunnu käydä syömässä tuolla siitä asti kun se avattiin, että odotukset oli tosi korkeella - enkä joutunut pettymään yhtään!
Alkuruokalistalla on vegaaneille paljon valinnanvaraa. Viiden hengen seurueelle tilattiin annokset kikhernekroketteja, wedgesejä, bruschettaa, tsatsikia ja kaksi annosta sipulirenkaita. Hinnat oli mukavan matalat, niin teki mieli maistella kaikkea. Kaikki oli mun mielestä tosi hyvää, sipulirenkaat ja bruschetat erityisen hyviä!Pääruuissa on 2 vegaanista vaihtoehtoa ja 1 pyydettäessä vegaaninen annos. Lisäksi listalta löytyy tofusalaatti ja vegaaninen hampurilainen. Valitsin ruuakseni Metsurinleikkeen, josta tykkäsin älyttömän paljon. Seitan, metsäsienikastike ja perunasose sopivat tosi hyvin yhteen ja maut täydensi kivasti toisiaan. En oo tainnu syödä näin hyvää ravintola-annosta Veganissimon sulkemisen jälkeen. Mukava saada eteensä annos joka on monipuolinen ja loppuun asti ajateltu, eikä vain kasvisannos josta on jätetty juustot ja majoneesit pois.
Alkuruokien ja pääruuan jälkeen en millään jaksanut syödä jälkiruuaksi ohukaisia, jotka tarjotaan kaurajäätelön ja kastikkeen kera. Ehkä sitten ensi kerralla, silloin täytyy maistaa myös vegaanista pippuripihviä...

Tätä ravintolaa suosittelen ehdottomasti kaikkia koittamaan!

Leirintäkatu 2
http://www.soppaasoittajille.fi/

1 kommentti:

  1. Kivaa, lisää vegaaniblogeja! Tampereella tulee käytyä aika harvakseltaan, mutta nämä ravintolajutut tulee kuitenkin aina tarpeeseen :)

    VastaaPoista