sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kim Long


SULJETTU
Meillä syödään kiinalaista ruokaa useemmin kun mitä kehtaan myöntää. Se vaan on tosi hyvää ja halpaa, tämä kai riittää perusteluksi? Tammelassa on parikin kiinalaista, mutta niissä tofuruuat on mun mielestä tosi ala-arvosia, niin useimmin haetaan ruokaa Kim Longista. Yleensä mukaan tarttuu Peking tofu-annos, tänään lisäksi tofua ja pähkinöitä ja kasvisrullia. (Blogi - mikä ihana tekosyy)
Nämä maksoivat yhteensä n. 18e.

Kim longin listalta on tullut testattua aikalailla kaikki vegaaniset annokset. Myöskin seisovassa pöydässä on tullut käytyä vuosien saatossa useita kertoja. Seisovassa pöydässä on tarjolla vegaaneille tofuruoka, sekavihanneksia, sipulirenkaita, kasvisrullia, riisiä ja salaatteja. Keiton vegaanisuudesta en ole täysin selvillä, en oo ite sitä syönyt. Muistaakseni hinta on viikolla n. 8e, lauantaisin seisova pöytä on vähän kalliimpi ja sisältää jälkiruokana friteerattuja banaaneja ja jäätelöä, käsittääkseni tän voi säätää vegaaniseksi.

Itsenäisyydenkatu 2

6 kommenttia:

 1. Ois aivan mahtia jos aina viitsisit laittaa ravintolan osoitteen (ja mahdolliset kotisivut) tekstin loppuun (:

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea. Ehdotuksia otan mielelläni vastaan jatkossakin :)

  VastaaPoista
 3. Onkohan Tampereella yhtään kiinalaista ravintolaa, jonka ruoissa ei käytetä natriumglutamaattia (E621)? :/

  VastaaPoista
 4. Osaiskohan joku mua fiksumpi auttaa ton e621:n kanssa? Ja jos joku tietää Kim Longin currytofun vegaaniudesta, olis kiva jos vois vinkata täällä, ite en sitä voi syödä ni en tiiä.

  VastaaPoista
 5. Tofua ja munakoisoa on ehdottomasti paras annos tuolla. Ainakin aiemmin on ollut vegaaninen.

  VastaaPoista
 6. Kim Longin currytofuun käytetään nykyään kuohukermaa kookosmaidon sijasta.

  E621 käytöstä taasen kysyin kerran Pyynikintorin kiinalaiskioskista, ja ainakin yksi myyjä sanoi että eivät käytä. Toisaalta kyseinen myyjä vaikutti aika epätietoiselta koko natriumglutamaatin olemassaolosta...

  VastaaPoista