tiistai 8. tammikuuta 2013

Cafe Gopal


Gastropapu ehti täyttää tossa menneellä viikolla jo kaksi vuotta. :) Juhlimiset meni sairastamisen takia melkolailla ohitse, mutta tänään poikkesin pitkästä aikaa Cafe Gopaliin syömään.

Tarjolla oli taas vaikka mitä, mun lautaselle päätyi ainakin kofta-pyöryköitä, munakoiso-tofu-currypataa, pastasalaattia ja hummusta. Vasemmalla näkyvä papadam-leipä on herkkua, suosittelen maistaan, koska se ei paina juuri mitään, niin se ei maksakaan juuri mitään :) Nuo Kofta-pyörykät on herkullisia, mutta niiden kanssa tarjottavan tomaattikastikkeen kanssa kannattaa olla varovainen jos ei tykkää mausteisesta ruuasta. Currypata oli herkullista, tosin sekin mausteista tai en tiedä olisko tulinen sopivampi termi. Ite tykkään mausteisesta ruuasta, joten oli todella herkullinen lounas :) Erityisesti yllätti se, että currypadassa oli runsaasti tofua.

Tuo annos maksoi 6.15e ja siihen sisältyi vielä nuo 2 siivua leipää. Ei siis ollenkaan kallis lounas ja nälkä lähti kyllä hyvin. Jännä etten oo useammin käynyt tuolla syömässä, taidan pyöriä aina toisella puolella kaupunkia.

Jälkkäriksi olis tehnyt mieli kakkua mutta tuolla kakkupalat on niin valtavia, etten nyt sit ostanut mitään. Olis kiva jos tarjolla olis myös pienempiä (ja sitä kautta halvempia) herkkuja.

Kuninkaankatu 15
Cafe Gopal Facebookissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti