lauantai 12. tammikuuta 2013

Kustaa III


Kuninkaankadun Amarillon tilalle tuli jo hetki sitten Kustaa III:n ravintolatilat, mutta ei olla ehditty testaan vasta kun tänään. Tarjolla on vegaaneille tofusalaatti ja tofuannos, mä otin tuon tofuannoksen ranskalaisilla (14.6e). Kastikkeista mikään ei ole vegaaninen mutta paprikakeitto on ja se tarjoilija sanoi heti, että se sopii vegaaneille tohon kastikkeeksi. Annos oli todella maukas! Tofu oli savutofua ja mainiosti paistettu ja tuo kastike/keitto joka oli tehty paahdetuista paprikoista oli älyttömän hyvää. Annokseen kuuluu myös paahdettua kesäkurpitsaa ja paprikaa sekä marinoitua punasipulia.

Ranskalaiset ei ollut paras vaihtoehto ton annoksen seuraksi, ne vähän riiteli muuten niin maukkaan ja hienostuneen annoksen kanssa. Ens kerralla koitan uuniperunalla (eiköhän sekin onnistu vegaanisena). Annoksen saa myös kevyenpänä jos ottaa lisukkeeksi joko tuota kesäkurpitsa-paprika-sipulisettiä tai sitten salaattia. Koska tän annoksen saa muunneltua monenlaiseksi niin luulisin, että se maistuu monille vegaaneille ja toki muillekin :) Alla vielä kuva ranskalaisten ja muun annoksen suhteesta :D


En oo kyllä hetkeen yllättynyt näin positiivisesti uudesta paikasta! Oletus oli, että saan ranskalaisia ja jotain mautonta palanutta tofua ilman kastiketta. Kiitos ja kumarrus Kustaan suuntaan ja toivottavasti pitävät tason korkealla.

Kuninkaankatu 22-24
http://kippis.fi/kustaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti