maanantai 13. toukokuuta 2013

Kustaa III


Käytiin tänään väsymyksenkarkoituslounaalla Kustaa Kolmosessa. Perusmenun lisäksi Ma-To klo 15-18 on tarjolla burgereita jotka saa itse tuunata makunsa mukaisesti. Tofuburger maksaa 8.5e ja siihen ostin lisäksi chili-yrttilohkoperunat (0.5e) ja ananaslohkon (0.5e). Burgerin hintaan sisältyvistä kastikkeista vegaanisia on ainakin chili-yrttiketsuppi ja aurinkokuivattu tomaatti-basilikatahna, voi olla muitakin, mutta en huomannu kysellä kun kysyin vaan noista mitkä halusin. Tofua oli reilun kokoinen pala ja se oli maukasta savutofua, ak-tomaatti-basilikatahna oli älyttömän hyvää ja sitä olis voinut olla reilumminkin, chili-yrttiketsuppi oli vähän turhan tulista, vei liiaksi makua tofulta ja tolta tahnalta. Lohkoperunat oli yllättävänkin chilisiä, maukkaita, mutta kyllä ranskalaiset olis ollut enemmän mun makuun :) Tuore ananaslohko oli ihana yllätys, odotin säilykeananasrengasta.

Annos oli edullinen, iso ja maukas, tullaan varmasti käymään tuunausburgerilla toistekin. Kiva juttu kun saa itse valita mitä annokseen haluaa, ens kerralla täytyy kysyä olisko vegaaneille muitakin kastikkeita.


Päivitys 25.6


Tuunausburgeria ranskalaisilla, ananaslohkolla ja valkosipuli-bbq-dipillä (10e). Nam! Burgerin sisällä tofun lisäksi ak-tomaatti-basilikatahnaa ja chili-yrttiketsuppia.

Kuninkaankatu 22-24
http://kippis.fi/kustaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti