tiistai 28. toukokuuta 2013

Kustaa III


Käytiin eilen Kustaa kolmoses syömässä :) Tuunausburger-touhu on tullut nyt myös perusmenuun, eli myös iltaisin ja viikonloppuisin burgerin saa tuunailla mieleisekseen. Tofuburger maksaa 14.5e ja tällä kertaa otin siihen ranskalaiset ja kastikkeiksi aurinkokuivattu tomaatti-basilikatahnaa x2. Tää annos oli enempi mun mieleen kun edellinen, mutta oli tuo tuplatahna vähän turhan överi, ihan perusketsuppi toisena kastikkeena vois toimia. Kyselin bbq-kastikkeiden vegaaniudesta, mutta kun tarjoilija sanoi, että aika varmasti ei sovi, niin en sit viittiny vaatii et kävis kysymäs kokilta. Ai niin, tuo rouhepatonki ei ole vegaaninen, siinä on maitoa.


Kuninkaankatu 22-24
http://kippis.fi/kustaa

10 kommenttia:

 1. Oijoi, on kyllä hyvännäköinen burgeri!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun sanoit siitä leivästä...täytys käydä tuollakin joskus burgeria kokeilemassa.
  -Kemppuli-

  VastaaPoista
 3. Elina, tuo on kyllä hyvä burger, täytyy koittaa seuraavalla kertaa säätää siitä just omaan makuun sopiva. Ja nykyään ruokakuvat on kivempia kauttaaltaan kun ostettiin uus hieno järkkäri (jota en kylläkään osaa juurikaan käyttää :) )

  Ja Kemppuli, tuo leipäjuttu oli kyl harmi, muut otti epäveg. annoksensa sillä patongilla ja se näytti tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Kustaan BBQ-kastikkeet ovat kaikki vegaaneja!

  VastaaPoista
 5. öö siis onks toi burgerin hinta noussut 8,5e:stä 14,5e:hen? D: vai saako tota vielä ma-to klo 15-18 edullisempaan hintaan tms?

  VastaaPoista
 6. 14.5e on burgerin hinta perusmenussa (illat ja viikonloput), mutta ma-to Burger Tuning Afternoonin aikaan hinta on sen 8.5e :)

  VastaaPoista
 7. Moi ja kiitos tästä blogista. Asun kans Tampereella ja on kiva saada sulta uusia vegaaniruokavinkkejä. Itse kun vegaani olen kans.

  Nyt kandee mennä uudestaan Kustaaseen! Kävin vappuna siellä syömässä, ne oli vaihtanu menua ja siellä oli ihan järkky hyvä paistettu tofu yrttiperunoilla. (Oikeesti; super hyvä!) Suosittelen! Burgerikin oli jotenkin muuttanut muotoaan.. Mutta ahh, mene ja koe itse. mahtavuutta (:

  Iloa kesääsi!

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla, että myös Kustaan uudelta menulta löytyy vegaaneille sopivia ruokia! Täytyy mennä piakkoin testaamaan! :)

  VastaaPoista