torstai 16. tammikuuta 2014

Fit Wok


Oli tarkoitus käydä tänään pitkästä aikaa Kustaa Kolmosessa burgerilla mutta ulkona oli liian kylmä ja matka muka liian pitkä, joten päädyin testaan vihdoin Fit Wokin. Tilasin nuuderiwokin (5.2e) tofulla (2.35), cashew-pähkinöillä (1.39e), sipuli&paprikaseoksella (1.19e) ja garlic black bean-kastikkeella. Annos oli täyttävä ja maku oli hyvä mutta vähän jäin kaipaamaan kasviksia. Menussa lukee, että nuudeleiden kanssa tulee tuoreita kasviksia (ja kananmuna, muista pyytää ilman!) mutta en kyllä niitä tästä juuri löytänyt. Muutama hassu siivu porkkanaa vaan. Maku oli kyllä hyvä ja mausteena mukana tulleet chili ja valkosipuli toi sopivasti potkua. Yli kymmenen euroa isostakin kasasta nuudeleita on mun mielestä silti vähän liikaa.

Garlic black bean ja korma ovat ainoat vegaaneille sopivat kastikkeet. Korma kuulosti herkulliselta ja tulen sen varmaan testaamaan joskus vielä. Lounasaikaan annoksen saa eteensä 8.5 eurolla, sillä hintaa uskaltaa testata toistamiseen tän paikan.


Verkatehtaankatu 7
http://www.fitwok.fi/

3 kommenttia:

  1. Kaikkiin annoksiinhan tulee automaattisesti mukaan, eli se pitää muistaa pyytää jättämään pois, jos haluaa annoksen vegenä :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ottamaan tuolla kasvispohjalla. Jää turhat hiilarit pois ja maukas setti tulee ! Siinä kaalisuikaleet tavallaan ajaa "nuudeleiden" asian :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea! Täytyy testata, tuo nuudelikasa ei tosiaan innostanut ihan hirvittävästi vaikka maku olikin hyvä.

    VastaaPoista