tiistai 7. tammikuuta 2014

Greli

SULJETTU
Kiitos sille lukijalle joka ehdotti, että testaisin tuomiokirkonkadulla sijaitsevan Grelin :) Nappasin sieltä tänään lounaaksi salaatin ja oli hyvää! Periaate on sama kuin The Salad Bar:ssa eli raaka-aineilla on omat hintansa ja salaattiin saa valita itse haluamansa täytteet. Tässä salaatissa oli salaattipohjan (2.5e) lisäksi tofua (1e), viinirypäleitä (1e), aurinkokuivattua tomaattia (1e), punasipulia (1e) ja cashew-pähkinöitä (1e). Salaatinkastike (mulla basilika-balsamico), auringonkukansiemenet ja paahdettu sipuli sisältyy salaatin hintaan.

Kyselin Grelin facebook-sivulla etukäteen onko vegaanista proteiinia tarjolla ja he vastasivat, että tofua, papuja ja linssejä on, joskaan ei kaikkia samaan aikaan. Tänään ei ollut linjastossa esillä mitään yllä mainituista mutta facebook-vastauksessa kehotettiin pyytämään rohkeasti varastosta joten minähän pyysin tofua :) Myyjätyttö oli mukava ja pahoitteli, että varastossa oli nyt vain maustamatonta tofua. Mua ei haitannut yhtään, muut täytteet ja balsamico maistui ihan tarpeeksi. Toivottavasti jatkossa kuitenkin tiskistä löytyis esim marinoitua tofua/papuja tai muita vegaanisia herkkuja.

Greli nousi mun pisteissä vähän The Salad Baria ylemmäksi. Vegaanit on huomioitu paremmin, raaka-aineita on tarjolla enemmän ja hinnat on selkeämmin esillä. Greli on myös paikkana tosi viihtyisä, tulen varmasti käymään useasti!

Tuomiokirkonkatu 17
http://greli.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti