lauantai 26. huhtikuuta 2014

Jack the Rooster


Kivoja uutisia! Jack the Roosterista saa nykyään vegaanista ruokaa! Siellä on tullut voimaan kesämenu ja siltä löytyy tofusalaatti, kasvis-tofupasta ja hampurilainen papupihvillä. En kysynyt salaatin ja pastan vegaanisuudesta mutta kaiken järjen mukaan ne on joko valmiiksi vegaanisia tai ainakin helposti sellaisiksi muutettavia. Tilasin eilen tuon hampurilaisen (13.5e) ja se on muuten valmiiksi vegaaninen mutta tsatsiki jää pois ja sen tilalle tulee tomaatti-basilikakastiketta (jota on myös pastan kanssa).

Chilisämpylän sisältä löytyi kidneypavuista tehty pihvi, joka oli ihan maukas mutta ei kyllä pysynyt kasassa yhtään, vaikka eipä tuo nyt syömistä haitannut. Pihvi ei yltänyt Ruby & Fellasin sunnuntaiburgerin pihvin tasolle mutta ei missään nimessä mitenkään paha annos. Ehkä sellainen kasi. Tomaattikastike ei ollut ihan paras vaihtoehto tohon, toisaalta kiva, että oli jotain kastiketta.

Tofusalaatin (14.9e) testaan seuraavaksi. Vähän ihmetyttää, että tarjolla on tofua mutta burgeriin on kuitenkin päätetty tehdä itse pihvi. En tiedä sitten voisko tofuburgerin saada pyytämällä.

Vaikka tää annos ei nyt täyskymppi ollutkaan, niin oon niiiiin iloinen, että mäkin saan nykyään Roosterista ruokaa. Voihan olla, että tuo pihvi tosta kesän mittaan paranee :)

Satakunnankatu 13 B

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti