tiistai 15. huhtikuuta 2014

Soppis


Soppiksessa oli tänään lounaalla seitania, joten päätin pitkästä aikaa käydä siellä syömässä ennen töihin menoa. Soppis on siis konservatorion aulasta löytyvä lounaskahvila, jossa voi ruokailla muutkin kuin konservatorion opiskelijat. Melkein joka päivä on tarjolla jotain vegaanista ruokaa ja annokset vaihtelevat salaatin (5.5e), sopan (6e) ja lämpimän ruuan (7e) välillä. Ruokaa voi ostaa myös mukaan mutta siitä en osaa sanoa mitään tarkemmin.

Mutta siis tän päivän annokseen! Tarjolla oli seitania yrtti-kermakastikkeessa ja se tarjottiin riisin kera. Myös alkusalaatti, leivät, ruokajuoma ja kahvi/tee kuuluu hintaan. Seitan oli hyvää ja sitä oli kastikkeessa paljon mutta kastike oli turhan tuhtia. Muut maut jäi paksun kerman alle aika totaalisesti. Sellaista aika perus kotiruokaa mikä nyt lounaaksi on ihan ok. Riisi oli jäänyt (ainakin mun makuun) turhan raa'aksi, joten söin tuota kastiketta sellaisenaan ja salaatin kera. Perunat olis sopinut tuon kastikkeen kans paljon paremmin. Leipä oli tosi hyvää :)

Harmi, ettei ruoka ollut tänään ihan huippuhyvää, koska tuolla kyllä osataan seitania tehdä. Jotenkin sellanen vähän tyhmä olo siitä tulee, kun istuu siellä yksinänsä opiskelijaporukoiden seassa mutta jos ruoka on hyvää niin eiköhän siitä selviä :) Aion kyllä käydä taas joskus, kunhan lounaslistalta löytyy joku oikein superhyvän kuuloinen ruoka.

F.E. Sillanpään katu 9 (Pyynikintori)
www.soppis.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti