perjantai 6. kesäkuuta 2014

Jack The Rooster


Tänään töiden jälkeen suunnattiin Jack The Roosterin terassille yksille ja kun en taaskaan ollut tehnyt töihin eväitä niin nälkä oli melkoinen, joten päätin testata tofusalaatin. Jos en nyt ihan väärässä ole, niin tofu oli Jalotofun kylmäsavutofua ja muut salaatin ainekset näet kuvasta. Ihan maukas salaatti, ei siinä mitään mutta ainakaan mun nälkää tää ei onnistunut viemään. Hintaa oli kuitenkin 14.9e, joten olisin odottanut vähän isompaa salaattia ja esim. leipää olis voinu olla pari palaa. Maussa ei sinänsä mitään valittamista, ehkä helteisenä kesäpäivänä tää riittäis lounaana. Ei kai tästä annoksesta oikein tän enempää pysty kertoon.
Ens kerralla pieneen nälkään vois tilata 3 euroo maksavan nachokulhon :)

Satakunnankatu 13 B
http://www.jacktherooster.fi/

5 kommenttia:

 1. Aika törkeen hintanen kokoonsa nähden.. :/

  VastaaPoista
 2. Joo, tässä selkeesti maksetaan paljosta muustakin (terassi, sijainti, baarin maine) kuin itse annoksesta.

  VastaaPoista
 3. Jotenki todella ankeen näkönen. O.O Niin perus raaka-aineet, et huoooh. Luulis kokeilla olevan edes hitunen kekseliäisyyttä ja mielenkiintoa... Oliks tossa ees mitää kastiketta? Ite oon sit kans saanu niitä, joissa salaatti lilluu öljyisessä kastikkeessa ja varsinkin loppua kohden salaatti on lähes syömäkelvotonta. Salaatit tuntuu kyllä olevan haastava ruokalaji!

  VastaaPoista
 4. Kastikkeena oli yrttiöljyä (niinkuin muissakin salaateissa). Yrttiöljyä oli vähänlaisesti, mutta en usko että edes sen runsaus olis tuonut annokseen kauheesti uusia makuja. Ei tuossa salaatissa ollut mitään pahanmakuista, mutta ei tosiaan mitään kauhean innostavaakaan. Annos olis toimivampi jos a) se olisi huomattavasti suurempi b) siinä olisi lisänä jotain muita maukkaita aineksia. Lohdutuksen sanana vegaaneille se, että ei ne muutkaan salaatit sen kummempia näytä olevan, sama pohja ja sit vuohenjuustoa/kanaa/katkarapuja.

  VastaaPoista
 5. Tuossa öljykastikkeessa on hunajaa, eikä keittiö osannut jättää sitä pois..

  VastaaPoista