sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kahvila Kaiho

SULJETTU
Kaihossa oli tänään ensimmäistä kertaa sunnuntaibrunssi (*Brunssi on toistaiseksi tauolla) ja mehän heti sännättiin paikalle kun ovet aukesi. Vegaanibrunssi maksoi 13e ja tarjolla oli vaikka mitä. Ihan kaikkee en ottanut, mun lautaselle päätyi karjalanpiirakoita, munatontavoita, linssilevitettä, peltileipää, kasvispyöryköitä, dippiä, kvinoasalaattia ja vihreetä salaattia. Kasvispyörykät oli hyviä ja dippi ja kvinoasalaatti sopi niiden kanssa hyvin. Munatonvoi on mulle melko uusi tuttavuus mutta se on hyvääää, joten tungin sitä melkein joka haarukalliseen :) Karjalanpiirakoita olisin voinut syödä vaikka kuinka monta, mutta niiden kanssa harjoitetaan pientä säännöstelyä ettei joku hirmusyömäri (minä) syö kaikkia vaan muillekin riittää. Söin kaksi karjalanpiirakkaa ja olen onnellinen.


Suklaamuroja soijamaidolla! En oo syöny suklaamuroja 15 vuoteen, oli hyviä :) Tarjolla myös jogurttia ja mysliä.

Brunssi järjestetään joka kuun 2. sunnuntai, suosittelen lämmöllä.

Aleksanterinkatu 30
https://www.facebook.com/kahvilakaiho

2 kommenttia:

  1. En ole koskaan ollut brunssilla, tuo kuulostaa aivan ihanalta! Ja nyt iski kauhea himo karjalanpiiakoihin, niissä on itse tehtynä vaan todella iso homma.. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Brunssit on kyl ihania. :) Usein vaan vegaaneille ei oo oikein mitään tarjolla, tai sitten on vaan esim. einespyöryköitä. Tuolla oli ihanasti kaikki tehty paikanpäällä, myös ne karjalanpiirakat, voin vaan kuvitella mikä homma niitä on vääntää. Kaihosta on tullut lyhyessä ajassa ihan lempparipaikka, suosittelen kovasti jos Tampereella asut/käyt.

    VastaaPoista