keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Ravintola Sanna

Päivitys: Ravintola Sanna on sulkenut ovensa ja muuttanut Turkuun.

Tilattiin jo toistamiseen Ravintola Sannasta kotiinkuljetuksella ruokaa. Yläkuvan falafelit kermaperunoilla on marraskuun ajan tarjouksessa 6e (mainitse tilatessa facebook-tarjous, norm. 8e). Perunoissa on käytetty kookoskermaa. Oon siinä käsityksessä, että myynnissä on myös epävegaaniseen kermaan tehtyjä perunoita, joten tilatessa kannattaa mainita haluavansa annoksen vegaanisena. Myös valkosipuliperunat saa vegaanisena, ne menee testiin seuraavaksi. Kuten kuvasta näkyy, falafelejä oli reilusti ja perunat oli hyviä. Edullinen ja hyvä annos, mutta ei ihan niin hyvä kuin viimeksi syömäni Sannan special.


Avomies tilasi itselleen pitsan ja kun yli 20 euron tilauksiin saa ilmaisen kotiinkuljetuksen niin otin myös falafelit riisillä -annoksen (7e) huomiseksi evääksi :)

Joukahaisenkatu 3 (Kaleva)
https://www.facebook.com/ravintolasanna/

2 kommenttia:

  1. Onpa upea kuulla vegaanista pikaruokaa tarjoavasta yksityisestä paikasta! Kiitos tästä tiedosta! Mitäköhän luulet muuten, liittyykö tässä oleva noutojuttu pelkästään tuohon rullafalafeliin? "Tämän viikon FB tarjous :
    Falafelit ranskalaisilla,riisillä,lohkoperunoilla,salaatilla ,kermaperunoilla (myös vege),tai rullafalafel 6,00e noudettuna ravintolasta." Saitteko te siis tuon tilauksen tuohon tarjoushintaan kotiin kuljetettuna?

    VastaaPoista
  2. Mä käsitin tosta mainoksesta, että vaan paikan päällä annokset sais tolla kuudella eurolla, mutta jos ei nyt ihan väärin laskettu loppusummaa kotiinkuljetuksesta, ni falafelannokset oli 6 euroa /kpl. Kannattaa kysyä tilatessa vielä. Joten selvää vastausta mulla ei oo antaa :)

    VastaaPoista