sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Ravintola Sanna


Kaks tuntia sitten luin facebookista, että Kalevassa on ravintola, josta saa useita vegaanisia falafelruokia. En ollut tänään vielä oikein mitään järkevää syönyt, joten tilasin Sannasta ruokaa :) Tarjolla on tosiaan useita vegaanisia falafeljuttuja: pitsaa, hampurilaista ja erilaisia annoksia. Yli 20 euron tilaukseen saa ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten kun avomies tilas itselleen pitsan ni mä tilasin kaks annosta. Onpahan myös huomiset eväät hoidettu :) Yläkuvassa on Sannan special falafel annos (9e), jossa oli falafeliä, ranskalaisia, riisiä, salaattia ja leipää. Falafelit oli maukkaita ja kivan rapeita, vaikutti ihan paikan päällä tehdyiltä. Leipä oli maukas lisä ja riisi oli kivasti maustettu. Oli vaikea valita tän ja falafelit kermaperunoilla -annoksen välillä, kermaperunat on nimittäin vegaanisia!


Tilasin myös falafelhampurilaisaterian (6e).Tää ei ollut ihan niin onnistunut annos kuin ylempi, hyvää toki, mutta ei toi hampurilaissämpylä oikein tuonut tohon mitään lisämakua ja oli huomattavasti tylsempi kuin toisen annoksen leipä. Tuolla sisällä oli vain falafelejä, kurkkua, tomaattikastiketta ja salaattia, joten lisäsin sipulia ja suolakurkkua kun niitä sattui jääkaapissa olemaan.

Ravintola Sanna mainostaa facebook-sivuillaan vegaanisia annoksia, joten loistavaa että termit on tiedossa. Ruuat tuonut kuski erikseen vielä sanoi, että annokset on vegaanisia. :) En tiedä onko näistä annoksista jäänyt jotain kastikkeita pois, joten muistakaa mainita että haluatte annoksen vegaanisena. Tilasin pizza-onlinen kautta ja siellä oli kenttä lisähuomioille johon kirjoitin että vegaanisena kiitos. Soitin kyllä myös ravintolaan ennen tilausta ja vegaaniasiat selvisi hyvin :)

Joukahaisenkatu 3 (Kaleva)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti