lauantai 30. tammikuuta 2016

2H ja K Baari


Kuulin eilen, että 2H+K -ravintolan baarista saa seitanhampurilaisia ja käytiin tänään teatterin jälkeen heti testaamassa paikka. Tämä löytyy siis siltä rennommalta baarin puolelta, itse ravintolassa ei näytä vieläkään olevan mitään vegaanista ruokaa. Seitanhampurilaiseen kuuluu juustoa joka jää pois, enkä ole varma onko tuossa ollut bbq-kastike samaa kuin listan mukaan annokseen kuuluva bbqmajoneesi.

Seitanpihvejä löytyi hampurilaisesta kaksi ja ne oli hyvän kokoisia. Maku oli pippurinen, ei mitenkään ylivertainen, mutta maukas. Rakenne oli vähän sitkeä, mutta ei häiritsevä kuitenkaan. Oon aika kyllästynyt tofuhampurilaisiin ravintoloissa, joten tää on kiva vaihtoehto. Bbq-kastike ei ole yleensäkään mun lemppari ja se olikin tän annoksen huonoin osa. Seuraavalla kerralla täytyy kysyä olisko muita vegaanisia kastikkeita, seitanissa oli itsessäänkin reilusti makua, joten ehkä pelkkä ketsuppikin vois toimia. Mutta tää siis vaan tälläisen bbq-ongelmaisen mielipide, jos siitä tykkää ni sit tää ei oo ongelma :) Annoksesta jää pois epävegaaninen coleslaw mutta sen tilalle tuli maukas salaatti. Ranskalaiset tuli pienessä söpössä peltiämpärissä ja pysyivät kivan lämpiminä läpi aterian.

Tää hampurilainen muistuttaa Plevnan seitanhampurilaista, ite tykkäsin tästä enemmän; seitan oli maukkaampaa ja salaatti oli kiva lisä. En tiedä kuinka uusi juttu tää seitantarjonta on, toivottavasti seitanin rakenne vielä vähän paranee ja bbq:lle löytyy vaihtoehto. Pienillä parannuksilla tää nousis aika korkeelle Tampereen parhaat hampurilaiset -listalla, tälläisenäänkin kiva lisä tarjontaan.

Aleksanterinkatu 33
http://www.2hk.fi/baari/

2 kommenttia:

  1. "Ranskalaiset tuli PIENESSÄ söpössä peltiämpärissä.." Tämä on nyt joku villitys, huono sellainen. Jossakin ravintoloissa on meinaan niin pienet peltiämpärit, että lautasella se ranskalaisten määrä näyttäisi aivan naurettavalta.

    VastaaPoista
  2. Joo hyvä huomio. Oli niitä varmaankin vähänlaisesti mutta hampurilainen oli suurehko niin nälkä kyllä lähti :)

    VastaaPoista