tiistai 26. tammikuuta 2016

Neste Kekkosentie


edit. Nesteen hampurilaistarjonta on loppunut alkuvuodesta 2017 :(

Pakko vielä (ainakin) kerran kirjoittaa Kekkosentien Nesteestä :) Oikeesti pakko, koska nyt sieltä saa jo vihisaterioitakin! Hoviruuan vihis tofulla, suolakurkulla, ketsupilla ja vegaanisella paprikamajoneesilla 2.3e (!!!) ja ateriana ranskalaisten ja limun kanssa 4.3e! Kotimatka vähän jätti jälkensä ruokien ulkonäköön mutta maku oli hyvä! Tofu ja paprikamajo sopi loistavasti vihikseen. Tällä hetkellä vihis lämmitetään mikrossa, mutta testailevat vielä esim. parilointimahdollisuutta. Vegan Warrior oli edelleen hyvää, ei oikein mitään huomautettavaa näistä sen kummemmin :) Suosittelen ottaan ateriaan lisäksi paprikamajoneesia, se sopii ranskalaisten kanssa loistavasti.


Myynnissä on myös Oatlyn Fraichea ja uutta tuorejuustoa!

Nykyään tarjolla on myös gluteenittomia vegaaniherkkuja. En oo ite testaillut mutta ainakin kuvissa näyttävät tosi herkullisilta. Kuvat on Nesteen facebooksivulta, valikoima voi vaihdella päivittäin. Kannattaa muuten tykkäillä sivusta, kertovat siellä uutuuksista ilahduttavan usein.


Gluteeniton Vegan Warrior -hampurilainen

Kekkosentie 28
https://www.facebook.com/Neste-kekkosentie-1068723406495047/

6 kommenttia:

 1. Oon vähän ällö, mutta mulla kuola valuu täällä katsellessa näitä kuvia :D Nyt jos koskaan odotan Tamperelle muuttoa todella innolla (ja sen pitäisi tapahtua pian!). Tuo Neste on kyllä ihan huippu juttu!

  VastaaPoista
 2. On kyllä huippu paikka toi neste ja ihanaa että omistajat ovat tajunneet tän hypen ja tarjoavat kokoajan uusia ruokia ja vastaavat kysyntään. Tervetuloa Tampereelle :)

  VastaaPoista
 3. Siis oikeesti! Onko missään pk-seudulla vastaavaa paikkaa, kertokaa!

  VastaaPoista
 4. :) Tää huoltoasema on aiheuttanut melko voimakkaita positiivisia tunteita myös Helsinkiläisissä vegaaneissa, joten veikkaan, että vastaavaa paikkaa ei Helsingissä ole :D

  VastaaPoista
 5. siis ihan uskomaton toi vihisaterian hinta!!! ja tietty kekkosentien neste muutenkin <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo kyllä hinnalla pilattu :D Täytyy ehkä huomenna käydä taas siellä syömässä:)

   Poista