maanantai 18. tammikuuta 2016

Neste Kekkosentie


edit. Nesteen hampurilaistarjonta on loppunut alkuvuodesta 2017 :(

Hehkutin Kekkosentien Nesteen vegaaniruokatarjontaa jo pari viikkoa sitten mutta pakko kirjoittaa heti uudestaan, tästä päivästä lähtien sieltä saa nimittäin myös vegaanisen hampurilaisen! Hampurilaisessa tofua, suolakurkkua, vegecheddaria, paprikamajoneesia, tsatzikia ja rucolaa (4.2e tai ateriana 6.2e). Lisänä paprikamajoneesi (0.7e). Ihan hirmuhyvää! Kaikki sopi loistavasti yhteen eikä maku ollut liian tofupainotteinen, nyt se oli enemmänkin täyte muiden joukossa kuin hallitseva päämaku. Just hyvä!


On kyllä todella hämmentävää, että alle 7 eurolla saa näin hyvän annoksen. Selasin Gastropavun hampurilaisia ja tää oli heittämällä parempaa kuin esim. Sohon, Roastin, Zarillon tai Pancho Villan vegaaniset hampurilaiset. Ilolla jään odottamaan mitä Nesteellä seuraavaks keksitään :)

Ostin toki iltapalaksi vielä tofuleivän (4.9e) :)


Kekkosentie 28
https://www.facebook.com/Neste-kekkosentie-1068723406495047/

6 kommenttia:

 1. Toi Neste on vaan jotenkin niin siisti juttu! Kyllä tietää mistä mut ekana löytää kun vihdoin Tampereelle pääsen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tais vuoden 2016 siistein vegaanijuttu tapahtua heti tammikuussa :) Ja ihanaa kun tuntuvat koko ajan kehittelevän kaikkee uutta, eihän tässä uskalla edes ajatella että mitä sieltä saattaa kesällä saada :)

   Poista
 2. Onko majoneesitkin vegaanisia?! Hienoa, jos näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on :) "Majoneesit ovat tehty maustamattomasta soijamaidosta ja rypsiöljystä. Itse tehdään kaikki ja ovat siten täysin vegaanisia."

   Poista
  2. "Tsatziki on tehty alpron maustamattomaan soijajugurttiin."

   Poista
 3. Kyllä nyt maailma pelastuu.

  VastaaPoista