torstai 21. heinäkuuta 2016

Vegekauppa


Kävin viimein kameran kanssa Vegekaupassa :) Ostoksilla on tullut käytyä jo useaan otteeseen ja omia lemppareita on löytynyt, mutta taas löytyi paljon uusia tuotteita joita on pakko päästä maistamaan! Aloitetaan mulle tärkeimmästä kaapista, eli tietenkin siitä joka pitää sisällään nakkeja, pihvejä ja leikkeleitä <3 Whetyn chorizo-leikkelettä on löytynyt mun leipien päältä jo pitkään, tän kesän löytö on saman firman merguez-nakit. Ollaan syöty kesällä noiden nakkien ansiosta hodareita ainakin kerran viikossa :)


Juustoja löytyy yksi kylmäkaapillinen ja niin myös tofu/tempetuotteita.Erilaisia kuivatuotteita löytyy Vegekaupasta runsaasti, mm. soijaa eri muodoissa, eväsnakkeja ja ravioleja. Uutuutena omelettijauhe ja mac&cheez (!!) Terra Veganelta. Mac&cheez oli pakko ostaa, en oo vielä ehtinyt testaamaan :) Myös D'Angelon raviolit odottaa ruokakaapissa sopivaa ruokahetkeä.


Testaamani Vegetarian Butcherin tuotteet on ollut tosi hyviä, oon maistanut beef sliceja ja shawarma chickeniä. Seuraavalla kerralla täytyy ostaa chicken chunkseja, oon kuolaillu jo pitkään Chocochilin Igorin vegekana -reseptiä :)


Kermavaahtoa ja sipsiä. Mitä muuta ihminen oikeastaan tarvii?


Karkki- ja suklaahylly :)Tässä taitaa olla kaksi parasta vegaanista suklaata. Tässä täytyy luottaa kanssavegaanien mielipiteesen, mä en juurikaan suklaata syö niin en osaa sanoa :) Mutta näitä on valtakunnallisesti kehuttu niin paljon, että näitä nyt ainakin kannattaa maistaa!


Tänään Vegekauppaan oli tullut Go Max Go:n suklaapatukoita! Jokerz maistuu ihan snickersiltä :) Kuva: Vegekauppa Tampere


Jäätelökesä 2016 <3 Annoskokoisia ja isompia purkkeja erilaisia makuja, miltä kuulostaisi esimerkiksi mansikka-chili tai kahvi-kardemumma? :)


Vitamiinilisät...


... ja pesuaineet kätevästi yhdestä paikasta :)


Sitten kun on ostanut ison kasan tuotteita ja ihmettelee että mitäs näistä sitten kokkaisi niin ei hätää, Vegekauppa auttaa siinäkin :) Myynnissä useita keittokirjoja ja esitteitä voi napata mukaan.

Aleksanterinkatu 26
http://www.vegekauppa.fi/
https://www.facebook.com/vegekauppaTRE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti