tiistai 18. tammikuuta 2011

Cafe Gopal


Tuli kauhee nälkä kaupungilla ollessani, niin nappasin sitten Cafe Gopalista ruokaa mukaan.
Parasta tuolla on mun mielestä pastasalaatit ja porkkana-pähkinäpyörykät, joita ostin meille myös joulupöytään.
Tänään ei sattunut oleen porkkanapyöryköitä, mutta kaikkea muuta herkullista intialaista ruokaa kyllä! Yleensä ostan hummusta, pastasalaattia ja mitä pyöryköitä/pihvejä sillä kertaa sattuu olemaan tarjolla. Riisiä ja salaattia meillä sattui olemaan kotona ni jätin ne kokonaan pois. Tuo annos maksoi 7.5e, mitä en nyt ihan edulliseksi sanois, mutta ei se nyt liian kalliskaan ole. Hinta määräytyy ruuan painon mukaan, mun annoksen hinta on yleensäkin tuota luokkaa. Jos annokseen ottaa yhtään reilummin kastiketta, annoksen hinta nousee helposti yli kymmeneen euroon.

Jos ei lämmintä ruokaa tee mieli, Cafesta saa myös vegaanisia sämpylöitä (3e), pullaa ja erilaisia kakkuja ja leivoksia.
Tykkään tästä Cafe Gopalista vähän enemmän kun alkuperäisestä Gopalista tammelassa, mun mielestä paikkana se on jotenkin viihtysämpi ja ehkä ne Cafessa myytävät herkut vaikuttaa asiaan jotenkin...

Hinnoiltaan kakkupalat ja muut herkut on 1e-4.5e. Isoa kakkupalaa en yksin pysty syömään, mutta toisaalta en kauheesti syö makeita leivonnaisia, saattaa johtua siitä. Tuokin suklaamuffinssi (2.5e), jonka tänään ostin, syötiin avomiehen kanssa puoliksi. Maultaan leivonnaiset on tosi hyviä, eikä hinnatkaan ole mun mielestä liian korkeita. Itse en juo kahvia lainkaan, mutta olen kuullut että kahvit ja kaakaot ovat Cafessa myös hyviä.
Cafesta oon myös kerran tilannut kotiin suklaa-banaanikakun, joka oli maultaan ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Päivitystä 6.10.2012

Seitankastiketta, nam! Tuli joulufiilis, tosi maukasta ja runsasta ja suklaa-banaanikakun puolikas palanen (tuo normipala on hiiirmuiso ja maksaa 4.5e), mun mielestä parasta kakkua mitä oon ikinä syöny <3Kuninkaankatu 15
Cafe Gopal Facebookissa

4 kommenttia:

 1. Voisiko näihin myös kirjoittaa tarkemmin mitä on kuvassa lautasella? :) Samoin tykkäisin jos olisi selkeästi ilmaistu mitä pidit annoksesta, ainakaan tässä ei ruuan kohdalla juuri ollut sellaista tietoa.

  Muuten on kiva lueskella tällaista blogia :) Toivottavasti käyt syömässä usein ;)

  VastaaPoista
 2. Mielelläni kertosin mitä annoksessa on, mutta kun en tiiä esim noiden "pihvien" nimeä. :) Pyörykät kai on koftia.Cafe Gopalin salaatit on aina erilaisia ja tarjonnassa vaihtelee +20 erilaista pyörykkää/kastiketta/pihviä niin en kauheen tarkasti yksittäisiä ruokia lähtenyt arvioimaan.

  Koitan jatkossa selvemmin kertoa mitä tykkäilen ruuista :)

  VastaaPoista
 3. Gopalista saa tosi hyvää kasvisruokaa. Ruuan hinnan takia käyminen on jäänyt vähemmälle. Jos haluan itseni täyteen, niin hintaa annokselle tulee se 20 euroa. Monet ovat kyllä vähempi ruokaisia. Ymmärrän hinnan täysin, koska käyttävät vain tuoreita raaka-aineita. Jos olisin paremmissa varoissa, niin mielelläni sijottaisin sen parikymppiäkin lounasruokailuun.

  VastaaPoista
 4. Tykkään kanssa Café Gopalista oikein tosissani, tosin nyt olen pitänyt hiukan taukoa siellä käymisestä. Tämä iso tyttö on selvinnyt sieltä 8-10 eurolla yleensä ulos, omat suosikkini ovat ehdottomasti pakorat (kikhernejauhoista tehdyt friteeratut pallerot) ja joskus oli aivan pöyristyttävän hyvää soijasuikalesoosia.

  VastaaPoista