tiistai 25. tammikuuta 2011

Zarillo


Tänään oli vähän juhlapäivä, ni hain pitkästä aikaa Zarillosta ruokaa. Tiistaisin Zarillon valtavan kokoiset hampurilaisateriat maksaa 5.5e (normaalisti 8.2e).
Listalta löytyy valmiiksi vegaaninen hampurilainen, jossa on falafelpihvi, tofua ja salsaa. Itse pyydän salsan aina sivuun tai sitten otan sen tilalle aurinkokuivattuja tomaatteja. Sillon hampurilainen on kyllä vähän kuiva, mutta siitä selviää ketsupilla tai sitten, niinkuin tänään, kotona olevilla kastikkeilla. Salsa on siitä kurja kun se peittää alleen kaikki muut maut. Tähän sopis älyttömän hyvin esim. joku valkosipuli- tai tomaattimajoneesi.
Ihan maailman parhaaks hampurilaiseks en tätä millään voi kehua, mutta iso plussa Zarillolle siitä, että listalta yleensäkin löytyy vegaaninen hampurilainen.
Zarillon ranskalaiset on tosi hyviä, ja kiva että annokseen kuuluu kunnon salaatti.

Jos hampurilainen ei maistu, niin Zarillosta saa vegaanisena myös ainakin sipulirenkaita (kun vaihtaa chilimajoneesin esim. guacamoleen), fajitaksia ja salaattia. Jälkimmäiset täytyy pyytää erikseen vegaanisena, mutta tuntevat termin tuolla kyllä hyvin, ei oo ollu ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti