torstai 3. helmikuuta 2011

New York


Käytiin tuossa yks päivä äidin kanssa lounaalla.
New Yorkista ei vielä ollu blogimerkintää, niin suunnattiin sinne :)
Lounaalla on saatavana vegeburger hintaan 8.5e (after work 6.9e, norm. 10.65e), jonka saa helposti säädettyä vegaaniseksi. Tällöin annoksesta jää pois chilimajooneesi ja mozzarellajuusto, joiden tilalle en ainakaan ite oo koskaan saanut mitään. Hampurilaisen sisällä on Sweet Chili-kastikkeessa wokattuja kasviksia, eikä siis proteiinia yhtään, mutta annos on kyllä hämmästyttävän maukas. Jos hampurilaisessa olis vielä lisäks esim. tofua, olis se mun mielestä kaupungin paras hampurilainen.
Hampurilainen on saatavana myös ruisleivällä.

Annos on selkeesti pienempi ja kevyempi kuin esim. Zarillon hampurilaisannos, mutta kyllä siitä silti hyvin nälkä lähtee. Jos oikein kauhee nälkä on, tai jos muuten tykkää tilailla alkuruokia, niin sipulirenkaat on vegaanisia, niinkuin myös niiden kanssa tarjottava BBQ-kastike. Kevätkääryleissä on kananmunaa.

Lounas-, After Work-, ja Listahampurilaisannoksissa on vähän eroja, että kannattaa katsastaa vielä listalta että mitä ko.annos millonki sisältää. Esim. latino-kastike on epävegaanista. Ite oon tilannu annoksen aina vegaanisena, vähän oon joutunu selittään tarjoilijoille mitä se tarkottaa, mutta keittiöltä on aina tullut oikeennäkönen annos.

(Ennen kuvan ottoa ehdin napsiin muutaman ranskalaisen, ei niitä sentään ihan noin vähän ollut)

Hämeenkatu 5
http://www.newyork.fi/

1 kommentti:

  1. Toi hamppari on kyllä tosi hyvä, ruisleivälläkin! Epäilys tosiaan oli itselläkin suuti, kun välissä oli vain noita rehuja, mutta yllätys oli kyllä positiivinen!=o)
    Mutta hei! Sekä ideana että toteutuksena tosi kiva blogi!!!

    VastaaPoista