torstai 24. helmikuuta 2011

Pancho Villa


Tänään juhlittiin tädin synttäreitä ja suunnattiin Tammelan Pancho Villaan.
Ihan kauheesti ei siellä ole vegaaneille vaihtoehtoja, kun esim. kasvispihvi sisältää kananmunaa ja kasvikset paistetaan samassa rasvassa kanajuttujen kans ja riisi keitetään kanaliemessä.
Mutta ainakin kaksi vaihtoehtoa vegaaneille löytyy - tacot (10e) ja fajitakset (12e).
Tacoja söin tammikuussa, ni nyt päätin sit maistaa fajitaksia pitkästä aikaa.Fajitaksiin (ja tacoihin) saa vegaanisena täytteenä paputäytteen. Siinä on papuja, sipulia ja paprikaa salsakastikkeessa. Tänään kokki oli tosi ystävällinen ja oli ehdottanyt tarjoilijalle mun tilaksen jälkeen että hän vois kyllä paistaa kasviksia pannulla eikä siellä rasvakeittimessä. Tää oli tosi kiva ylläri, koska kasvikset toi siihen annokseen kivaa vaihtelua, ettei se ollu vaan sitä aika tulista papu-sipuli-paprikasettiä (tolla papusetillä annos on aikalailla pelkästään tulinen, parin haukun jälkeen kaikki maistuu samalta, mutta hyvältä silti). Tota kasvisten pannulla paistamista mulle ei oo ehdotettu missään muussa Panchossa ikinä, ei, vaikka oon kysellykin et eiks niitä vois jotenki muuten tehä (kun ne siis kuuluu alkuperäseen annokseen). En tiedä sit oliko tammelassa jotenkin erityisen kiva kokki, vai muuten vaan paremmin aikaa kun lounasaikaan ravintolassa ei paljo ollut muita ruokailijoita.

Annos oli maukas ja hintaansa nähden mun mielestä hyvä. Nälkä ei ainakaan jäänyt, annokseen kuuluu papu-kasvissetin lisäks dipit,salaatti ja 3 tortillalättyä. Lisäplussaa siitä et annoksessa on papuja. Ranskankerma jää tietty annoksesta pois, mut sen tilalle sain BBQ(?)-dippii, jota ei kyl tullu kauheesti syötyä kun annos oli muutenki salsapainotteinen.


Useita ravintoloita Tampereella
http://www.panchovilla.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti