torstai 3. marraskuuta 2011

Pyynikintorin kiinalainen grilli


Myöhästyin pari päivää sitten bussista, mutta onneks tajusin, että vieressä on Pyynikintorin kiinalainen grilli ja aloin oleen nälkäinen, ni ei muutku ostamaan ruokaa seuraavaa bussia odotellessa. Viimeks oon tuolla käynyt yli 5 vuotta sitten, joten mitään erityisiä odotuksia ei ollut.
Ruuaksi ostin Peking tofua. Tofua oli aika paljon ja rakenne oli hyvä. Ruoka oli mukavan maukasta, oli kivaa vaihtelua ku oon nykyään syöny kiinalaisista usein chilitofua. Aikalailla peruskiinalaista ruokaa, ei mitään yllätyksiä. Kaikki kasvisruuat makso 6.5e, mikä on mun mielestä noin runsaasta annoksesta oikein sopiva hinta. Osassa ruuista oli merkintä vegaaninen, en tiedä onko ne annokset ainoot vegaaniset annokset, jäin miettiin esim. tofua&sipulia-annosta jossa ve-merkintää ei ollut.


Muistelin että täällä blogissa joku oli sanonut kasviskevätrullien olevan vegaanisia ja sielläkin näin vakuutettiin, joten otin niitä 5 kappaletta (1.2e/kpl, 5e/5kpl). Kevätrullat oli tosi isoja, mutta ei mitään ihan parhaita. Ite tykkään sellasista kevätrullista missä on sisällä vaan kasviksia, mutta noissa oli riisinuudeleita(?) ja aika vähän kasviksia. Mutta toisaalta, kyllä niistä tuli läpi se olennainen eli rasvasuus :) Rullien mukana tuleva dippi oli kans hyvää.
Voisin useemminkin käydä tuolta hakeen ruokaa, mutta se on täysin toisella puolella kaupunkia kun meidän koti, että täytys bussilla lähtee hakeen tai sit pyöriä siellä päin muuten vaan niinku nyt :)


Pyynikintori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti