tiistai 22. marraskuuta 2011

Amarillo


Kuninkaankadun Amarilloon on tullut After Work ja sieltä löytyy vegeburger (6e), niin ei muuta kun maistamaan. Lähetin jo etukäteen sähköpostia että onko hampurilainen vegaaninen ja sain reippaan vastauksen että on kokonaan vegaaninen. Ihan näin tilanne ei kuitenkaan sit paikan päällä ollut, eli BBQ-majoneesi ei ole vegaaninen.
Hampurilaisessa oli siis savutofua ja 2 sipulirengasta (tarkistivat että ovat vegaanisia) ja majoneesin tilalle otin talon salsaa kippoon.

Tofupihvi oli iso ja maukas. Alan selkeesti pikkuhiljaa tykkään savutofusta :) Sipulirenkaat oli ihania ja selkeesti itsetehtyä. Annos oli tosi iso, varsinkin alkupalanachojen jälkeen, jotka siis kuuluvat kaikkiin annoksiin ja tuodaan pöytään pyytämättä. Vähän se hampurilainen oli kuiva kun ei ollu mitään kastiketta, mutta tofun maukkaus kyl teki annoksesta tosi hyvän. En tiedä sitten olisko annokseen voinut löytyä joku vegaaninen dippi jos olis oikein jaksanut alkaa säätään.


Päivitystä 28.12
Näitä on tullut syötyä nyt jo muutama :) Edelleen tosi hyvää, vaikkakin annoskoko on vaihdellut aika suurestikin. Guacamole on vegaanista ja toimii mun mielestä tässä annoksessa paremmin kun salsa.

Kuninkaankatu 22-24
http://www.amarillo.fi/
(kaikissa Amarilloissa ei ole After Work -tarjouksia)

4 kommenttia:

 1. Hmm, kuulostaa yvältä hintaansa nähden! Pitääpäs kattoo jos joskus uskaktautuis kans maistelee (:

  VastaaPoista
 2. Ainakin Hatanpään Amarillossa tofuannokseen tulee sellaista jotain (hyvää) BBQ-kastiketta dippikulhossa, jota itse olen saanut aina kun olen pyytänyt "vegaanisen tofuannoksen". En sitten tiedä, kuinka paljon nuo Amarillot oikein eroavat toisistaan, ja onko tuo syömäni mainio tofuannos vain henkilökuntaruokailun osa, vai saisko sitä myös tilata asiakkaana.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hintaansa nähden todella jeesiltä! Kiitos tästä!
  -Enne

  VastaaPoista
 4. Enne, toivottavasti amarilloista edelleen saa tollasia after work - tarjouksia, en oo nyt tammikuussa enää käynyt! :)

  VastaaPoista