tiistai 3. tammikuuta 2012

Colorado


Täytin tänään 27 vuotta :) Mies oli töissä koko päivän, mutta onneksi äiti ja isä vei mua ulos syömään! Coloradossa ei oo tullut käytyä, mutta olin jo aiemmin kysellyt vegaaniruuan mahdollisuutta ja suunnattiin sit sinne! Kauheesti vaihtoehtoja ei vegaaneille ole, joten päätin ottaa fajitakset, joita sähköpostitse oli mulle ehdotettu.
Ruoka oli maukasta ja sitä oli riittävästi (kuvan lisäksi 2 isoa tortillalättyä), mutta onhan tuo täysin proteiinitonta. Kumpa vaan lisäisivät paistokseen vaikka papuja tai sit tuohon päälle pari palaa tofua. Nythän tuossa oli lähinnä vaan sipulia (onneks satun rakastaan sitä) ja vähän paprikaa ja kesäkurpitsaa. Ranskankerman sai vaihdettua toiseen guacamoleen, mikä oli kiva. Salsaan en koskenut lainkaan. Ite en tykkää syödä fajitaksia ilman vihreetä salaattia ja kun pyysin sitä tarjoilijalta ruuan saatuani, niin sain aika ison kulhon salaattia, sipulia ja tomaattia, eikä siitä laskutettu erikseen. Muutenkin iso plussa supermukavasta tarjoilijasta.

Millään en voi tätä paikkaa erikseen suositella, mutta hyvä pitää silmällä jos vaikka lisäisivät kasvisruokiin proteiinia ja ainahan on hyvä saada yks ravintola lisää listaan, mistä varmasti saa vegaanista ruokaa :)

Aleksanterinkatu 20
http://coloradomts.com/tampere/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti