keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Roast


Käytiin pari viikkoa sitten avomiehen kans Roastissa syömässä. Etukäteen tiedustelin onko vegaanista ruokaa saatavilla ja vastasivat että ainakin hampurilainen onnistuu vegaanisena.
Vege Burgeriin kuuluu falafel-pihvi ja vuohenjuustoa. No kun pyysin että voisko vuohenjuuston tilalle saada toisen falafel-pihvin niin tarjoilija sanoi että toki :) Tää tarjoilija oli muutenkin supermukava, oli tosi helppo setviä hampurilainen vegaaniseks.

Elikkä hampurilaiseen kuuluva bbq-kastike on vegaaninen, remoulade-kastike ei ole, sen tilalle otin paprika-sipulisalsaa (oliskohan ollut nimellä paholaisenhillo?).
Annos oli aika valtava ja varsinkin bbq-kastike oli ihanan savuista. Mutta pakko kyllä vähän marmattaa siitä, että oon aika satavarma että falafel-pihvit oli niitä samoja kaupanfalafeleja kun on Zarillossa ja Marjon Burgerissa. Mun mielestä ne on jotenkin makeita, en tiedä sitten onko vaan mun makuaistissa tuo ongelma. Viimeks ku kävin Roastissa niin tarjolla oli ite tehtyjä pihvejä, jotka oli järkyttävän paljon parempia kun nuo valmiit.
Paikkana Roast on kyllä edelleen ihana ja palvelua on pakko kehua erikseen. Harmi vaan että oikeesti alusta asti itsetehtyä vegaanista ruokaa ei oikein ole tarjolla.

Tammelan puistokatu 34
http://roast.fi/

1 kommentti:

  1. Ois kiva lukee pitkästä aikaa täältä jotain uutta. =o) New yorkissahan on ainakin uudet listat!

    VastaaPoista