sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Soi Soi

SULJETTU
Käytiin tossa alkuviikosta taas SoiSoissa syömässä. Sinne on nyt tullut kunnon ruokalistat ja valinnanvaraa on valtavasti. :) Halusin taas tilata sen ainaisen seitankebabin, mutta päädin vähän edes vaihtaa annosta ja tilasin sit sen samaisen kebabin perunoilla. Annos oli hyvää, mutta mauttomampi kuin se pitaleivässä oleva versio. Tässä oli vähemmän kastikkeita eikä noi perunat mun mielestä oikein tuonut annokseen mitään erikoista lisää. Mutta toi seitan on edelleenkin aivan järkyttävän hyvää!

Söin yhdellä kertaa Soi Soissa pitaleivän missä oli tofua sisällä, mutta ei sattunut oleen kameraa mukana niin ei ole kuvaa. Tofun maustaminen ei ollut ihan mun mieleen, mutta en olekaan mikään suuri tofun ystävä (paitsi kiinalaisessa ruuassa), joten sekin vaikuttaa.


Tuossa siis tuota ruokalistaa. Kivaa että annoksia on noin monta, mutta mun mielestä on aivan järjetöntä että tän tyylisessä paikassa ei ole erikseen merkitty mitkä annokset on vegaanisia! Ja kun kysyin myyjältä että mitkä on, niin se joutu kauheen kauan miettiin ja tuli vähän semmonen olo ettei se itekään ollut ihan varma. Ja jotain sählinkiä siellä on ollut esim soijapihvien kanssa, kun siellä on sekä vegaanisia että epävegaanisia pihvejä eikä vegaanisia ole ollut aina saatavilla, niin kannattaa ehdottomasti kysellä ja olla tarkkana että mitä tuolla saa syödäkseen. Täytyy koittaa muistaa ens kerralla sanoa tuosta vegaanisten annosten merkitsemisestä, ärsyttää kun tuollakin täytyy joka annoksesta erikseen kysyä.

Päivitys 3.12

Kävin taas tänään SoiSoissa syömässä kun oli koulutuspäivä siinä lähellä :) Seurana oli työkaveri joka on sekasyöjä ja hän tykästyi seitankebabiin kovasti. Oli mukavaa kun ihminen jolle ei tofu, soijajutut tai seitan ole ollenkaan tuttuja oli ennakkoluuloton ja sit vielä tykkäs niin kovasti. Vähän hävetti kun haistiin loppu koulutuspäivä ihan valkosipulilta, että ehkä kannattaa tilata ilman valkosipulia noi annokset jos on jotain tärkeetä menoa :)

Sanoin omistajalle tosta että kannattais merkata vegaaniset ruuat erikseen ja tuntui ainakin että ehdotus otettiin hyvin vastaan ja muutosta saattais siis olla tulossa tohon asiaan. Ja semmonen juttu vielä, että tota seitania myydään nyt myös kotiin, purkki maksoi 4.9e/kpl tai sit kolme purkkia kympillä.

Aleksanterinkatu 29
www.soisoi.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti