torstai 20. joulukuuta 2012

Zarillo


Käytiin tiistaina Zarillossa syömässä pitkästä aikaa 5.5euron hampurilaiset! Vegaanihamppariin kuuluu siis falafelpihvi, tofua ja salsaa, mutta sääsin annosta vähän kun tuollasenaan se ei oikein mulle maistu. Elikkäs vaihdoin tofun aurinkokuivattuihin tomaatteihin ja salsan guacamoleen. Oli todella hyvää! Guacamole varsinkin sopi hyvin tuon falafelpihvin kanssa ja tomaatitkin toi lisämakua tuohon annokseen, toisin kuin se tofu joka ei mun mielestä maistu miltään. Annokseen kuuluvan salaatin siirrän aina hampurilaisen väliin lisätäytteeksi :) Tajusin ottaa kuvan vasta kun olin jo ehtinyt syömään jonkin verran, mutta eiköhän se tuosta kuvasta silti välity, että tuo annos on ihan valtavan suuri.
Tällä kertaa vaihdot onnistu ongelmitta ja ilmaiseksi, joskus tiistaisin vaihdoista on joutunut maksaan lisämaksua. Jonoa oli ulos asti kun saavuttiin paikalle, mutta ei siinä mahdottoman kauaa mennyt että saatiin pöytä, ehkä noin vartti. Normaalisti tuo hampurilainen maksaa 8.5e ja pidän kyllä sitäkin edullisena, mutta varsinkin tiistaisin Zarillo on hinta-laatusuhteeltaan yks parhaista paikoista Tampereella.

Otavalankatu 9

3 kommenttia:

 1. Nyt iski kova nälkä :p

  http://beatywings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä Zarillon hamppari oli aika kamala. Tai ilman tofua se ois varmaan ollutkin ihan kohtuullinen, mutta se jääkaappikylmä, maustamaton tofu siellä falafelin alla oli kyllä melko inha ylläri. Kysyin tarjoilijalta kylmästä tofusta, ja hänen mukaansa se kuuluu asiaan, lämmitetään vain pyydettäessä erikseen. Kyllähän ne sai sieltä kaavittua pois välistä, mut vähän kyllä ihmettelen et eikö ne ole itse maistaneet sitä miten äklöltä se maistuu siellä ja vielä kylmänä? :D Toki eipä burgeri ollut kalliskaan, mut harmittaa tuollainen tofun väärinkäyttö.

  VastaaPoista
 3. Joo oon aivan samaa mieltä tuosta tofusta. En käsitä, että eikö ne tosiaan oo ikinä maistanu tarjolla olevaa vegaaniburgeria vai onko heillä jo etukäteen käsitys, että vegaaniruuan pitää olla pahaa. Jatkossa kannattaa vaihtaa tofu johonkin mieluisaan täytteeseen ja salsa esim guacamoleen :)

  VastaaPoista