tiistai 12. helmikuuta 2013

Gopal (Rongankatu)


Päivitys: Rongankadun Gopal sulki ovensa syksyllä 2018.

Tampereelle aukes viime viikolla jo kolmas Gopal. Poikettiin tänään porukalla kattomassa miltä uus paikka näyttää ja maistuu. Sisustuksen ja menun suhteen jutut on vielä vähän vaiheessa, mutta paikassa on potentiaalia ja ruoka oli hyvää.

Tarjolla on siis aamiaista 8.30 alkaen, lounasta klo 17 asti ja illalla kahdeksaan asti on ilta menu. Tuo ilta menu - termi on vähän hämäävä, kuvittelin, että siellä on oikein joku ruokalista mistä saa tilata erilaisia annoksia. Todellisuudessa valittavana on kaksi (joskus kolme) erilaista ruokaa, tänään vaihtoehdot oli falafelrulla ja intialainen lautanen, jossa oli perunasalaattia, riisiä, parsakaalikastiketta, perunalätty (tälle oli joku hieno nimikin :) ) ja lisukkeet.

Intialainen lautanen oli tuttua ja hyvää Gopalruokaa ja falafelrulla oli tosi maukas. Ihan kiva oli maistaa Gopalin ruokaa niin, että joku muu kasaa sen annoksen, itellä on tullut jo niin tietty tapa, että mitä Gopalista tulee ostettua. Tykkäsin kyllä kovasti ja 8.5euron hinta oli mun mielestä oikein sopiva.


En oo koskaan tykännyt erityisen hirmuisesti Gopalin falafeleista, mutta tuo rulla oli kyllä maukas. Kastikkeina oli ainakin hummusta ja soijajogurttidippiä ja tuo salaatti oli mukavan runsas. Rullan leipä on itse tehtyä ja se oli terveellisen makuinen ja parempi kun ihan vaan vehnämössö. Tämänkin annoksen hinta oli 8.5e, ei paha, mutta ehkä vähän korkea.

Myyjä sanoi, että annoksia ja kaikkea kehitellään vielä, joten tosi mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea keksivät ja millaiseksi uusi Gopal muotoutuu. Jostain luin, että viime viikolla oli joku ilta ollut hampurilaisia (kamala kateus ja katkeruus iski kun tänään ei ollut), joten niitä ainakin haluan päästä maistaa ensi tilassa.

Jos nuo hinnat pysyy tuossa 8.5eurossa, niin tuun kyllä ilta-aikaan poikkeen tuolla jatkossakin. Toivottavasti ilta-ajan annokset olis jossain netissä tiedossa etukäteen, jos annoksia on vaan kaks niin mulla saattaa käydä niin ettei kumpikaan annos sovi allergioiden takia.

Rongankatu 6
http://www.gopal.fi/

1 kommentti:

  1. hih, "perunalätty" on aloo paratha ja falafelrullassa on chapati-leipä :)

    VastaaPoista