maanantai 11. helmikuuta 2013

Ravintolapäivä

Ravintolapäivää vietetään taas 17.2!
Alla listaa ravintoloista joista ainakin saa vegaanista ruokaa :)

Crazy Asian Kitschen - Tampereen elokuvajuhlat pystyttää aasialaishenkisen ravintolansa historiaa havisevalle Tullikamarille. Tarjolla Vietnamilaiset kevätrullat, Tofu-nuudelikeitto ja Hedelmälassi.
Hinta: 3 €/ruokalaji.
Klo 12-16 Tullikamarin aukio 2
http://www.facebook.com/events/306613062794725/

Ravintola Wanhat ewäät - Tarjoilut ovat suomalaisperinteisiä ruokia, jotka on valmistettu ilman eläinperäisiä ainesosia; listalta löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja. Tarjolla on muun muassa sieni- ja omenapiirakkaa, karjalanpiirakoita ja pakurilattea. Hinnat 1.50–4.00e.
Klo 12-18 Ilmarinkatu 8
https://www.facebook.com/events/525727670800122/

Soppaa & Sympatiaa - Psykologian opiskelijoilla on vegaaneille tarjolla linssikeittoa, sämpylöitä, suklaakeksejä ja mutakakkua.
Klo 11-16 Tuomiokirkonkatu 34 a 5

The Chillantrope - At The Chillantrope we’ll be serving chili. Meat and vegan options available. Note: this is chili. Don’t be surprised if the food is spicy. Vegan chili: 4€
Klo 15-21 Kuninkaankatu 5 A 13

Vegekahvila Primavera - Tampereen Vasemmistonuorten Vegekahvila tekee paluun! Totuttuun tapaan kaikki kahvilan vegeherkut valmistetaan ilman munia ja maitoa, Reilun kaupan tuotteita suosien. Hinnat pidetään mahdollisimman alhaisina, jotta kenenkään kahvihetki ei jäisi lompakon sisällöstä kiinni.
Klo 12-17 Näsilinnankatu 22

Tarkemmat tiedot löytyy osoitteesta http://www.restaurantday.org/fi

Ja perustin Gastropavulle facebook-sivun. Vielä siellä ei ole mitään sisältöä, mutta pikku hiljaa alan kasaan sinnekin infoa. Ja tosiaan, ryhmä on julkinen, joten sitä voi lukea vaikkei oliskaan facebookissa ite. 
Vinkatkaa jos joku alue ei siellä toimi, tää on mulle uus juttu joten opettelussa menee hetken aikaa :) Osoite on siis https://www.facebook.com/Gastropapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti