maanantai 18. maaliskuuta 2013

Coussicca


Kun kummisetä kutsui meitä synttärisyömisilleen Coussiccaan, olin vähän epäileväinen, että mahdanko saada mitään suuhuni. Soitin sinne etukäteen ja puhelimeen vastannut ihminen oli ihan ulalla, mutta kirjoitti pöytävaraukseen, että tulossa on myös yks vegaani. Paikan päällä vegaanius ei aiheuttanut mitään hämminkiä. Listalta löytyy tofusalaatti ja siinä on merkintä vl, joten jotain tuosta on jäänyt pois, mutta en tiedä mitä.
Annos oli aivan järkyttävän hyvä!!! Ylistyssanoja! Kolme isoa palaa savutofua, reilu kasa cashewpähkinöitä, erilaisia salaatteja, tomaattia, kurkkua, yrttejä, bataattipyrettä ja ihanaa paprika-salsaa (makeaa, ei tulista). Annos oli täyttävä, maittava, ihana. Ei ollenkaan kuiva, tylsä tai ykstoikkonen, vaan ihania erilaisia makuja joka haarukallisella. En kyllä heti keksi missä Tampereella olisin syönyt näin hyvää ruokaa.

Annosta (13.40e) parantaa vielä se, että siihen kuuluu mukaan alkusalaatti tai alkukeitto ja kahvi/tee. Sunnuntaina sattui olemaan tarjolla bataattikeittoa joka oli vegaanista, joten otin sitä. Oli tosi hyvää sekin. Pöytiin tarjoillaan myös patonkia, sen vegaaniutta en hoksannut kysyä.


En tiedä sitten osuiko vaan mun makuhermoihin tämä niin täydellisesti, vai uppooko muihinkin, mutta uskallan kyllä suositella koittaan. Jos haluaa varmistaa, että annoksen varmasti saa vegaanisena, niin kannattaa etukäteen soittaa ja ilmottaa tulostaan. Viikonloppuisin myös pöytävaraus voi olla tarpeen, siellä on kovin täyttä.

Nyyrikintie 2
http://www.coussicca.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti