perjantai 15. maaliskuuta 2013

Gopal (Tammela)


Käytiin sunnuntaina brunssilla Gopalissa, mutta olin sairaana alkuviikon niin vasta nyt jaksan kirjotella tänne. Elikkäs, brunssin hinta oli 18e ja siihen kuului salaattien, hedelmien, lämpimien ruokien, kahvin/teen lisäksi myös jälkiruokia. Oikeastaan noi jälkkärit oli syy miks päädyttiin syömään koko brunssi, ruokaa olis saanut ostaa myös kilohinnalla. Ruoka oli tuttua perusgopalia, ei mitään suurempia yllätyksiä. Mun harmikseni tarjolla olleet pyörykät ja kastikkeet ei ollu omia lemppareita, mutta maukasta ruokaa kuitenkin. Pinaatti-tofutäytteiset samosat oli uus mukava tuttavuus, joskin tykkään perussamosoista enemmän. Salaattipöytä oli tosi runsas ja monipuolinen, kaikille varmasti löyty valinnanvaraa, vaikka olis allergioita tai inhokkeja.


Jälkkäriksi oli suklaa-vadelmapiirakkaa, persikka-vadelmapiirakkaa ja persikkamuffinsseja. Tarjolla oli ollut myös mariannekeksejä mutta ne oli päässyt loppumaan. Maistettiin kaikkia herkkuja ja ne oli hyviä, mutta täyteen mahaan vähän turhan makeita. Toki siitä täydestä mahasta saa syyttää vaan itseään ja tosiaan en ole mikään makean ystävä. Mutta siis tosi kiva ylläri, että tarjolla oli myös jälkkäreitä.

Kauheesti enempää en osaa kertoa, maha tuli täyteen ja hyvää oli. Karjalanpiirakoita oli viime vappubrunssilla, niitä vähän kaipailin, mutta ehkä taas vappuna :)
Yks tylsä juttu kyllä kävi, croissantteja ei ollut tarjolla koko sinä aikana kun syötiin, mutta just kun oltiin lähdössä niin niitä tuotiin pöytään. Seuralainen varsinkin niistä tykkää hirveesti, niin harmi kun meni ohi.

Alla vielä kuvia ruuasta :)
Ilmarinkatu 16
http://www.gopal.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti