lauantai 14. joulukuuta 2013

Kahvilla


Terveisiä Kahvillan makkarabrunssilta! :) Ostettiin viime kuussa Grouponista lahjakortti, jolla kaksi brunssia maksoi yhteensä vain 12e. Makkarabrunssi nimenä on vähän harhaanjohtava, tarjolla on myös kivasti vegaanista ruokaa. Lautaselta löytyvien herkkujen lisäksi tarjolla olis ollut vielä ainakin oliiveja, tomaattia, chiliä, hapankaalia, mehuja ja kahvia/teetä. En tiedä mitä kasvispyöryköitä nuo oli, en oo ennen törmännyt missään. Maku oli porkkanainen ja tosi hyvä. Pyörykät on maidottomia ja munattomia, mutta henkilökunta ei kutsu niitä vegaanisiksi, koska tuoteselosteessa lukee, että ne "saattaa sisältää..." jotain epävegaanista. Mä syön kyllä tuotteita joissa tuo esim."saattaa sisältää maitoa" - teksti on, en tiedä sitten vältteleekö osa vegaaneista näitä tuotteita kokonaan. Kahvillan tofu ei ole mun lempparia mutta nuo pyörykät, salaatti ja leipä takas sen, että maha oli täynnä kun lähdettiin. Tarjolla olis ollut myös vegaanista vohvelitaikinaa mutta tänään ei tehnyt mieli makeeta. Lauantaibrunssin hinta on normaalisti 12.5e ja myös sunnuntaisin on tarjolla brunssi (13.5e), josta löydät lisää tietoa postauksestani kesäkuulta.

Aaltosenkatu 31-33
http://www.ravintolakahvilla.fi/

1 kommentti:

  1. Tuo on oikeastaan hyvä, että niitä ei sanota vegaanisiksi jos voivat sisältää eläinperäisiä jäämiä tuotantolinjalta, mutta kyllä mä ainakin hyvällä halulla söisin ja kutsuisin vegaanisiksi.

    Joskus Body Shopissa oli ärsyttävää, kun kysyin onko teidän tuotteissa eläinperäisiä ainesosia ja myyjä sanoi ei. Löysin kuitenkin saippuan jossa oli kait hunajaa ja kysyin miks tässä sitten on. Se oli kuulemma ERI ASIA, koska hunajan tuottamisesta ei koidu mehiläiselle haittaa. Noh, miten vaan, mutta en kyllä tossa kohtaa sanois että ei ole mitään eläinperäistä.

    VastaaPoista