sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Ruby & Fellas


Tällä viikolla on tullut syötyä ulkona olosuhteiden pakosta monta kertaa. Tän päivän ruokapaikka oli helppo valita, kun Ruby & Fellas mainosti facebook-sivullaan uutta Burger Sundayta. Burger-listalta löytyy vegaaninen Cool beans burger (10e), joten maistamaan siis!

Burgerissa oli itsetehty papukasvispihvi, paholaisenhilloa, rucolaa, tomaattia, punasipulia ja soijamajoneesia. Oli muuten niiiiiin hyvää! Reaktio ekan haukun jälkeen oli jesjesjes :) Papupihvi oli maukas ja sopivan rasvainen, rucola, punasipuli ja paholaisenhillo toi myös hyvää makua mutta toi soijamajoneesi vasta hyvää olikin! Samaa tavaraa varmastikin kuin edellisessä Hippie Sandwich - annoksessa mutta sopi tähän annokseen hirveen paljon paremmin. Ranskalaiset oli myös hyviä ja niitä oli sopiva määrä. En nyt äkkiseltään keksi mitään valittamisen aihetta.

Tää burger nousi mun lempparilistalla hyvin korkeelle ja tullaan varmasti käymään sunnuntaiburgerilla useasti.

Hämeenkatu 15
http://www.rubyandfellas.fi/

4 kommenttia:

 1. Mun piti käydä kans tänää yömässä tuolla, mutta en saanut ketään kaveriksi niin en sit yksin viittinyt lähtä. Mutta ehkäpä ensi viikolla (:

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä käydä testaamassa :) ja infoile vaikka tänne mitä tykkäsit.

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä itsellekin posiitivinen yllätys, kun eilen käytiin testaamassa. Yksi parhaimmista kasvishampurilaisista ellei jopa paras mitä oon Tampereella saanut :) Kiitos muuten mahtavasta blogista! Kun itse muutin Tamperelle reilu kolme vuotta sitten tästä sivustosta oli mielettömän paljon apua! Tietysti myös edelleen tulee luettua ja hyödynnettyä sun suosituksia :) -Johanna-

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Johanna! Mukava kuulla, että tästä blogista on ollut apua. Ja kiva kuulla että säkin tykkäsit burgerista, on nyt sit ainakin kaksi positiivista arviota :)

  VastaaPoista