keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ceyhelaya

SULJETTU
Käytiin tänään lounaalla Otavalankadulta löytyvässä Ceyhelayassa, joka tarjoaa Sri Lankalaista ruokaa. Olen tutkinut jo aiemmin netistä À la carte-listaa mutta nyt sain vinkin, että heillä tarjotaan myös lounasta, joten testattiin se. Tarjolla oli kolmea eri kasviscurrya joista kaikki sattui olemaan vegaanisia. Näin ei aina ole, joten kannattaa kysellä erikseen tarjoilijalta ja osassa ruuista oli jo valmiiksi merkintä, että tuote on vegaaninen. Lounas maksoi 11.9e, jota pidän vähän kalliina mutta toisaalta valinnanvaraa oli runsaasti.

Mutta sitten asiaa itse ruuasta. Maha tuli täyteen mutta en ole uudestaan menossa tähän paikkaan lounaalle. Tasan yks syy - ruoka oli mun makuun aivan liian tulista. Ekan haarukallisen jälkeen iski epäilys, että pystynkö syömään yhtään enempää mutta toki suu sitten vähän tottui ja sain syötyä lautasen loppuun. Mä luulin, että tykkään tulisestakin ruuasta mutta tässä tuli oma raja vastaan. Tarjolla oli punajuuricurrya, dahlia ja mangocurrya, joista ainakin punajuuricurry olis ollut mun mielestä tosi hyvää, jos suuhun sattuva tulisuus ei olis ollut niin häiritsevä. Vähän jäi harmittaan, että omaan makuun ruoka oli liian voimakkaasti maustettu koska ruuan maussa ei ollut valittamista ja sellanen kiva tuoreus ja autenttisuus tästä kyllä tuli läpi.

En uskalla tällä kokemuksella kauheesti tätä kellekään suositella mutta Sylvin sivuilta löytyy positiivinen kirjoitus À la carte-annoksista, joten ilta-aikaan mäkin voisin joskus vielä tätä paikkaa kokeilla. Ja toki jos tykkää voimakkaasti maustetusta ruuasta niin lounaalle vaan :)

Otavalankatu 10

1 kommentti:

  1. Oli hyvä että mainitsit miten tulista ruoka mielestäsi oli - näin voin hyvällä mielellä mennä syömään, kun kerran tykkään suht tulisesta ruuasta, joten kiitos!

    - Sari

    VastaaPoista